![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά θα ναι σουπερ
![]() Ελλάδα Καιρός - Ωριαία πρόβλεψη καιρού για Αθήνα, Ελλάδα, Τετάρτη 28 Δεκ - Freemeteo.com |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ο καιρός εκτός από το κρύο, είναι ΟΚ σήμερα. Για να δούμε... Η λίστα συμμετοχών έχει ως εξής: 1.emix 2.sliv 3.geod (?) 4.gs77 5.Andreas_F800GS 6.mck 7.Serial 8.forester 9.danaos 10.SenseiG 11.Man 12.tthodor |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ναι αυτό είναι, μετά την κατηφόρα και τη γέφυρα Σχιστού, στο δεξί σου χέρι με τις νταλίκες |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ego paidia mallon den tha ertho, giati gyrizo athina stis 3 to proi-alla pote den xeris! Opos kai na exei na perasete kala kai XRONIA POLLA se olous
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο θεμα καιρου ολα δειχνουν ιδανικα.Θα εχει κρυο παντως αλλα φαινεται οτι δεν θα βρεχει.Χιονια μαλλον πιο ψηλα θα βρουμε αλλα οσο παει.
Δεν εχω νεα για το gps αλλα οποιος εχει ας την βαλει την διαδρομη.Εγω θα δω τι θα κανω Sent from my E10i |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις 2-3 πμ Ηλία
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την Τρίτη (αύριο δηλαδή
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στην παρέα..
Απο τελευταία ενημέρωση...βροχή αυριο δεν έχει πολύ κρύο μόνο και το χίονι είναι πολύ ψηλά δεν νώμίζω να έχουμε πρόβλημα..φυσικά μην ξεχνάμε οτι μέχρι και σήμερα το βράδυ απο τα σήμεία που θα περάσουε εχει ψιλό βροχές.... Για εμένα τουλάχιστον που θα έρθω απο Αττική οδο - μπορει και ο sliv - που μπορούμε να βρεθούμε? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υ.Γ ρε μασανε τα παλικαρια στη βροχη....???? α ρε μαχη..... που εχει να γινει ....!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by sliv; 27-12-2011 at 10:53. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μετρητά τέλος για συναλλαγές πάνω από 3.000 ευρώ | frits | Επικαιρότητα | 16 | 13-02-2011 03:12 |
Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο? | ckk | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 239 | 21-12-2010 19:21 |
Κανείς για χώμα στον Άγιο Μερκούριο? | ckk | Χωμάτινες εξορμήσεις | 13 | 07-12-2010 17:28 |
Αττικό Μετρό: Διαμαρτύρονται για τις απολύσεις 350 εργαζομένων | S.T | Ελλάδα | 6 | 15-06-2010 16:40 |
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 05-04-2009 23:17 |