|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΕΛΙΕΣ
Φίλοι αναβάτες,
Μέγιστη προσοχή χρειάζεται αυτό τον καιρό για όσους ταξιδεύουν στην επαρχία λόγω μαζέματος της ευλογημένης ελιάς. Ευλογημένο το δέντρο... αλλά στην Β.Εύβοια που ήμουν σήμερα, στους επαρχιακούς δρόμους ανάμεσα στους ελαιώνες ο δρόμος σε πολλά σημεία προσφέρεται για πατινάζ. Έκανα μια ωραία πλαγιολίσθηση αλα Ρόσσι και μάλλον ο Αη Γιάννης ο Ρώσσος που πέρασα προηγουμένως με έσωσε (και όχι οι οδηγηκές μου ικανότητες). Αυξημένη προσοχή λοιπόν... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΕΛΙΕΣ
Σωστός θέλει πολύ προσοχή αυτήν τη περίοδο . Πολύ καλά έκανες και το επισήμανες μέσω του φόρουμ . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσοχή δε θέλει και με τα αγροτικα μηχανηματα που δεν έχουν σωστά φωτα και φλας. |
|
|||
|
|||
Και που είναι οι σερίφιδες της περιοχής τους
|
|
|||
|
|||
Οι σερίφιδες όσο μπορούν ελέγχουν.
Αλλά τα μηχανήματα αυτά λόγω του ότι είναι μέσα σε χωράφια, δέντρα, κακές συνθήκες δηλ. χαλούν εύκολα τα φώτα τους, τα στηρίγματα που ``δένονται`` φώτα κλπ. Κάποιοι οκ είναι λαλάκες και τα παρατούν. Άλλοι όμως δεν μπορούν να προλλάβουν τις ζημιές. Εγώ κάθε χρόνο τα φτιάχνω (λειτουργούν όλα) αλλά υπάρχουν και φορές που μου χαλούν στην δουλεία και δεν προκάνεις να τα φτιάξεις. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, πρέπει να δουλεύουν όλα, αλλά είναι η πραγματικότητα. Όπως π.χ. ότι βγαίνουν από κτήματα και γεμίζουν κ τον δρόμο λάσπες. Θέλει προσοχή από τους οδηγούς και προσοχή από τους ιδιοκτήτες των μηχανημάτων. |
|
|||
|
|||
Δεν με κατάλαβες.Δεν έκανα ερώτηση. Δεν ενοούσα τους πραγματικούς σερίφιδες.
Ενοούσα τους ντόπιους κτηματίες που αισθάνονται ΣΑΝ σερίφιδες και στην περιοχή τους έχουν την εμονή να κάνουν οτι θέλουν. Να κυκλοφορούν στο κέντρο του δρόμου, να κάνουν ελιγμούς, αναστροφές και οτι άλλο φαντάζεσαι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκτός και αν λες γεροντότερους (τους ξέχασα αυτούς) που κάνουν ``ότι θέλουν`` αλλά λόγω των όχι καλώς αντανακλαστικών |
|
|||
|
|||
Σωστό σε βρίσκω. Και δεν είναι μόνο η ελιά. Υπάρχουν και ζώα μερικές φορές ελεύθερα. Οι επαρχιακοί δρόμοι δεν είναι πίστες. Άλο η βόλτα και τελείως διαφορετικό το να πας για να κάνεις στροφίλια. Υπάρχουν πίστες όπως στα Μέγαρα και στις Σέρρες. Οι κάγκουρες αυτήν για μένα βλακεία τους θα την πληρώσουν…………
|
|
|||
|
|||
αυτη την εποχη οι αγροτες εχουν φουλ δουλεια ,το νου σας στους επαρχιακους απο ζωα,ανθρωπους,τρακτερ,πακιστανους κλπ.....
|
|
|||
|
|||
ελατε κρητη να κανουμε πατιναζ!!
|
|
|