![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() 2η Φάση (Κοπή πατρόν, Στραντζάρισμα Φώτης Τριάντος)
Δράση πλέον αναλαμβάνει ο Φώτης που με άψογο στυλ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Και όταν όλα πλέον είναι έτοιμα αρχίζει η διαδικασία κοπής και στραντζαρίσματος των αλουμινένιων κομματιών
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Όταν ολοκληρωθεί η πρώτη βαλίτσα σε λίγες μέρες θα ενημερώσω με πληροφορίες και φωτογραφίες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βαγγέλη δεν χρειάζεται να ευχαριστείς για τίποτα... χαρά μου και τιμή μου να βοηθάω με τον τρόπο μου... άτομα που μας ενώνει κάτι κοινό...το πάθος μας για τον υπέροχο κόσμο των δύο τροχών... |
|
|||
|
|||
![]()
Το απόλυτο RESPECT, μπράβο σε όλους σας για το PROJECT. Αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι δύο αυτοί κύριοι είναι οι εμπνευστές και οι κατασκευαστές των βαλιτσών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ενοχλείστε τους άφοβα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο σας παιδια !ΕΛΛΗΝΕΣ πατεντα μαστερς!!!!!!αντε καλο κουραγιο για την συνεχεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
τα π για καπακια
απο practicker εχει σε inox kai aloumin μεγαλο και μικρο |
|
|||
|
|||
![]() Για να δούμε θα βγουν τόσο καλές όπως οι φωτογραφίες σου ????? ![]() ![]() Περιμένουμε νεότερα . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στα παιδιά ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σου έχω εμπιστοσύνη εσένα αλλά και στο tim από ότι είδα στις φωτογραφίες σου θα βγει πολύ καλό το αποτέλεσμα .
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 08:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 10:18 |