![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=nivo;542144]Φίλε, άκουσα τον Ζοζ-π και τον Νάπο που μου έλεγαν ότι δεν είναι καλές οι bmw και την έδωσα. Τι να έκανα.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=kostas_366;542168]
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=nivo;542176]E ναι, τι να έκανα. Έκαιγε κ λάδι.
Μου λέει ο Φίλος Ζοζ-Π το και το, και την έδωσα. Θα την δώσεις και εσύ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την άδεια να δώσει μια απάντηση και ένας αντιθέτου Μάρκας Κινητήρα από τον δικό σας.
Καταρχάς με την αγορά ενός κινητήρα boxer παίρνετε από την εταιρεία δώρο και το χαλάκι. Παγκόσμια πατέντα της bmw. Και γιατί αυτό και μπράβο στην αποκλειστικότητα της εταιρείας που προσέχει τα γόνατα των αναβατών της. Πριν ξεκινήσεις το πρωί πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσεις λαδάκια. Και μην μου πει κάποιος ότι δεν συμπληρώνει. Η μία βαλίτσα έχει τα απαραίτητα για το ταξίδι ανταλλακτικά. 1 L ανά 100km. Αθήνα Βόλο με επιστροφή περίπου 600km όλοι είχανε έστω και κρυφά στις αποσκευές τους τουλάχιστον 6 L λαδάκια. Για να δει κανείς την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη που τους φωτογράφιζα από το παράθυρο. Είχανε μπει στη σειρά και κάνανε μέτρηση για το ποιος είχε κάψει τα περισσότερα. Γενικά απαιτείτε μια αναβάθμιση του κινητήρα. Αυτά τα λίγα προς το παρόν………… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ο Νάπο τα είπε και μάλιστα με το γάντι. Σας τα λέω. Για να δω τι θα πείτε τώρα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
τριχες και τριχες κατσαρες.....!!!
![]() και κατι ακομα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε τρώει ο Σβέρκος σου βραδιάτικα. Επειδή σέβομαι την περήφανη και ευγενική μου καταγωγή δεν θα πέσω στο επίπεδο της απάντησης.................... |
|
|||
|
|||
![]()
Λίγο λαδάκι καίνε όλοι οι κινητήρες.
Οι boxer από τη φύση τους ίσως λίγο παραπάνω. Ειδικότερα αν το "γκαζώνουμε λίγο παραπάνω "τσιμπάει" που λένε ... . |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φιλαράκια τα φώτα σας . | adventure | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 53 | 20-11-2011 20:37 |
Χαρίζονται 5 κιλά λάδι 15-50 | zervas | Χαρίζεται | 20 | 19-04-2011 12:44 |
Η κατσίκια τα κατσικάκια και ο κακός ο λύκος | MARK | Ανέκδοτα | 21 | 16-02-2011 17:53 |
προβολακια blue...-led φλασακια(2)-tank pad (της bmw)για f650gs και dakar | Stefi Orf | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 26-10-2009 12:07 |