![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
νομίζω τα manual του τα έχει πετάξει και η BMW
![]() μαζί με του C1 και του Scarver (που αναφέρθηκε και αυτό πρόσφατα - φτου φτου)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() αυτο το ειχα 3 χρονια και σε πληροφορω που ξεχωρα απ την εμφανιση του(σε αλλους αρεσε πολυ,αλλοι δε μπορουσαν να το βλεπουν),πολυ καλο μηχανακι,ευκολοδηγητο!σαν σκουτερ...πολυτελειας!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ντινοπουλε αυριο πρωι ~6¨00 ραντεβου στη Ζηρεια να ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ τα xchallenge κι εμεις!
Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() θα δενομαστε με ιμαντες απο το σκελετο και θα δενουμε και τα χερια στα γκριπς!
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτά είναι
![]() Απόσπασμα:
όμως μόνο ότι το χαρακτηρίζεις σκούτερ πολυτελείας το μειώνει κι άλλο (τα πάαααω τα σκούτερ τι να σου πω) οκ γνώμες είναι αυτές... είναι όσες και οι κω...δες λένε οι αμερικάνοι - οπότε δέξου και τη δική μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() λεω σκουτερ με την εννοια οτι ειναι πολυ 'ευκολο" οδηγικα,ελαφρυ,με πολυ χαμηλο κεντρο βαρους! ![]() τα σκουτερ τα μισω κι εγω!
|
|
|
|||
|
|||
|
μου την έδινε που το είχαν κουρδίσει να δίνει 5 άλογα (10%) παραπάνω πάντως...
ξεφτίλα... (βέβαια εδώ που τα λέμε δεν ήταν το μόνο που πέρναγε ένα Dakar στην ευθεία - μέχρι και φτιαγμένα μεγάλα σκούτερ - λέω ευθεία γιατί όπου αλλού ήταν άλλοι παράγοντες ![]() )
|
|
|
|||
|
|||
|
Repair Manual XModels ....o.k.!
For any tech question just let me know... For free .....Ε!Τα λεμε...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Please help about service manual ?? | Blackstone | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 30-04-2011 01:31 |
| Οβελίας στα κάρβουνα...service manual! | tsompanis | Διάφορα | 37 | 23-04-2011 02:21 |
| service manual gia bmw 1100 gs 96 | dennis76 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 11-04-2010 02:29 |
| service manual | nchatzoglou | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 23-06-2009 21:01 |
| dacar service manual??? | GANTZA | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 02-06-2009 01:53 |