![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
HOL και είμαι ευχαριστημένος
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() (Κατα τα αλλα, "ελευθερη αγορα", μη χ@σω.. ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!) ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Hol double play, 7-8 χρόνια... Διακοπή σύνδεσης ΠΟΤΕ!
Χαμηλές ταχύτητες ναι, αλλά σπανιότατα & όχι κάτι ανησυχητικό...προφανώς δε φταίει ο πάροχος μόνο, για κάτι τέτοιο. Όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη, ο εναλλακτικός θα τρέξει σαν τρελός (για αυτό είναι και εναλλακτικός , στην Ελλάδα ζούμε...) έως ότου βέβαια να πρέπει να εμπλακεί ο ΟΤΕ, όπου εκεί αρχίζουν...οι τρικλοποδιέςLast edited by moby_gr; 03-01-2012 at 02:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Cyta με 28€/μήνα internet & τηλέφωνο
![]() Από αξιοπιστία κι ανταπόκριση σε οτιδήποτε, από βλάβες μέχρι ότι θες....., απλά αλλού!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Εχοντας HOL απο το 95(με ελάχιστα προβληματα και αυτά στο παρελθόν κυρίως), είπα να πάω σε ΟΤΕ, λόγω ConnexTV(λιιιιιιιιγο πριν ανακοινώσει η HOL την υπηρεσία τηλεόρασης). Είμαι 3 μήνες τώρα με φοβερά προβλήματα ταχύτητας, συνδεσιμότητας, (έχουν αλλάξει 2 ρουτερ ως τώρα), πέραν του ότι για πακέτο 70€/μήνα, ο πρώτος λογαριασμός έρχεται στα 250!!!
Την εξυπηρέτηση πελατών δεν την βρίσκω κακή, αλλά καμία σχέση με HOL... Ετοιμάζομαι να τον σουτάρω....
Last edited by gepol; 03-01-2012 at 08:47. |
|
|
|||
|
|||
|
ειμαι πεντε χρονια στην ΟΝ TELECOM ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ως τωρα κανενα προβλημα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι 30-12-11 κλεψανε το καφαο του ΟΤΕ ευτυχως αμεσα εκαναν εκτροπη στο κινητο μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Στα Βριλήσσια Forthnet πάνω από 10 χρόνια... ΟΥΤΕ 1 disconnection και ταχύτητα καρφωμένη στα 15Mbit.
![]() Τώρα στα Σπάτα θα βάλω HOL... όταν ο ΟΤΕ αποφασίσει να μας φέρει ζεύγη... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάλι χρησιμοποιώ τη Forthnet για δυο χρόνια χωρίς πρόβλημα με μόνο ψεγάδι κάποιες αποσυνδέσεις αργά το βράδυ για λίγο μια δυο φορές στο μήνα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Γενικότερα όμως μιας και είμαι του επαγγέλματος (ήμουν μέχρι την απόλυση :P ) οποιαδήποτε εταιρία και να διαλέξεις θα σου φέρει ακριβώς την ίδια ταχύτητα μέσα ακριβώς από τον ίδιο χαλκό... οπότε η σοφή επιλογή γίνεται μέσω τιμής και after sales service...και φυσικά προτιμούμε τους παρόχους από τους μεταπωλητές.... όλα αυτά μέχρι να έχουμε FTH (fiber to the home) .... όνειρο απατηλό
Last edited by Akyla; 04-01-2012 at 00:46. |
|
|
|||
|
|||
|
ρε παιδια, ο frits ειναι επαγγελματιας ανθρωπος, γιατι του δινετε τιμες για πακετα με ορισμενο χρονο ομιλιας? Αν ηθελε τετοια εχει και ο ΟΤΕ και με καλυτερες προυποθεσεις ισως ¨η με αμελητεες διαφορες.
Ο ανθρωπος θελει απεριοριστες κλησεις στο εσωτερικο και κυριως απροβληματιστο ιντερνετ αφου δουλευει μεσα απο αυτο 20 ωρες την ημερα. Αν υπαρχει κατι τετοιο, εκτος ΟΤΕ, με τιμη κατω απο 90ε και του οποιου ο λογαριασμος που θα λαμβανει ο Σταυρος θα ειναι αυτος που λεει η καθε εταιρεια και δεν θα εχει σκαμπανεβασματα οπως συνεβαινε(?) ας το πει! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| εναλλακτική χρήση μοτοσυκλέτας, μετά την οικονομική κρίση | Nondas | Χιούμορ | 10 | 08-11-2011 18:29 |
| ευρωπαικη οικονομικη ενωση | γιαγια αρκουδα | Επικαιρότητα | 7 | 22-11-2010 18:04 |
| Πυρκαγιά στον Ευαγγελισμό, στην εντατική ψυχικά ασθενής | gsmaniac | Υγεία | 5 | 09-09-2010 11:20 |
| Πωλείται αυθεντική BMW μεταλλική ποδιά για F800GS - F650 GS twin | nos7nos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-05-2010 16:05 |
| Στενωτική τενοντοελυτρίτιδα De Quervain | Chris Pavlou | Υγεία | 2 | 08-12-2009 17:15 |