![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
... με το μπέμπη. Μιά που στο νήμα με τις φωτό του 2011 ζήτησα κάτι σε πιό ελπιδοφόρο, βάζω το μπέμπη που ξεκαρδίζεται παρακολουθώντας το κομπολόι!
![]() ![]() ![]() γελάκι - YouTube |
|
|||
|
|||
![]()
αυτές οι στιγμές αξίζουν περισσότερο από πολλές άλλες ''μεγαλύτερες''...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ορισμός του Χαζομπαμπά....
![]() Να σου ζήσει Γιάννη.... |
|
|||
|
|||
![]() Ωραίος ο αντράκος να τον χαίρεσαι Γιάννη . ![]() ![]() ![]() Είναι αυτές οι στιγμές που σου χαρίζουν τα παιδιά και απλά δεν σκέφτεσαι τίποτα μόνο απολαμβάνεις την αθωότητα τους . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ενα τσιγαρακι,ενα τσιπουρακι.......και ειναι ετοιμος
![]() να σου ζησει χαζομπαμπα.......τα καλυτερα ερχονται ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() .... καλόοοοοοο .... ![]() .
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ φίλοι μου!
Να μη φοράω κι εγώ καμιά πάνα;! ![]() ![]() ![]() Ο μπέμπης είναι αχταρμάς! Η Βίκυ είναι κορίτσι περιβόλι, εγώ για το γάιδαρο καβάλα, τι να βγει κι ο αντράκος μας! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανδρικές δουλειές...(ο μικρός εκπαιδεύεται)
η σύζυγος στην κουζίνα. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να πούμε και καμία μ@λακία για να γελάσουμε | ckk | Χιούμορ | 4 | 18-09-2011 20:25 |
Τσίπουρο..!!! Μία λέξη με πολλές γεύσεις.... | ARGI | Διάφορα | 16 | 21-01-2011 11:39 |
Στον Ταυγετο με τον Βρωμιαρη........ | gsmaniac | Χωμάτινες εξορμήσεις | 56 | 26-11-2010 22:59 |
& εδω γελαμε!!!!!!! | VICKY | Χιούμορ | 27 | 22-10-2009 03:06 |
Γιατί γερνάμε; | skippybi | Υγεία | 6 | 15-10-2009 19:01 |