![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟ ΜΑΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Τέλεια προστασία από ισοθερμικά δεν έχω βρει. Είτε αγορασμένα από Ελλάδα είτε από Γερμανία.
Δραστική βελτίωση βρήκα όταν χρησιμοποίησα 0,5mm ‘καταδυτικό’ φανελάκι με μανίκι. Με το ανάλογο παντελόνι. Βέβαια λίγο ακριβότερο. Αλλά το αγοράζεις μια φορά και το έχεις για πάντα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Γενικότερα δεν ιδρώνω πολύ. Κακοσμία καθόλου. Τα πλένω επειδή 'πρέπει' να τα πλύνω. |
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω παρει ενα παντελονι της aigle,ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
|
|
|||
|
|||
![]()
sub zero
βρήτε τα στο διαδύκτυο, υπάρχουν ισοθερμικά και θερμοεσώρουχα..... άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εμείς θέλουμε θερμοεσώρουχα. Ένας σκιέρ, ένας ορειβάτης κλπ , χρειάζεται ισοθερμικά. Προσωπικά έχω κι απ' τα δύο. Όταν περπατάς στο βουνό, δεν κάνει το θέρμοεσώρουχο. Όταν σταματάς για διανυκτέρευση, αλλάζεις και βάζεις τότε θέρμοεσώρουχο , που μπορεί να είναι μάλλινο, fleece κλπ. Πάνω στη μηχανή χρειάζεται θέρμο-.... |
|
|||
|
|||
![]()
καλες τιμες και ποιοτητα μπορειτε να βριετε σε μαγαζια με στατιωτικα ειδη...
ειναι δοκιμασμενα κατω απο αντιξωες συνθηκες...!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Ρίξε μια ματιά εδώ για να κατατοπιστείς σχετικά με τα ισοθερμικά. Cyclist.gr - Τα πάντα για τον χειμερινό ποδηλατικό ρουχισμό |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
mmmmmmmm ενδιαφέρων..... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Βρίσκομαι στην αναζήτηση ισοθεριμκών και ψάχνοντας ανακάλυψα το παρακάτω, το οποίο είναι αρκετά κατατοπιστικό σχετικά. Cyclist.gr - Τα πάντα για τον χειμερινό ποδηλατικό ρουχισμό Φιλικά |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πέντε μικρές σπουδαίες ιστορίες για ένα σύμβολο... | ckalfas | Ελλάδα | 6 | 26-03-2011 12:39 |
Οικονομικη κριση σε ΗΠΑ-ΕΛΛΑΔΑ | MARK | Χιούμορ | 0 | 23-02-2010 13:52 |
Απιστευτη αστυνομικη καταδιωξη. | georgekostas | Αστεία Video | 18 | 22-12-2009 12:38 |
Απίστευτες νομικές ιστορίες | skippybi | Διάφορα | 6 | 18-05-2009 16:29 |
Ο Μοτοσυκλετιστης και ο Αστυνομικος | Black_Shadow | Ανέκδοτα | 4 | 25-02-2009 11:49 |