![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή ενδιαφέρομαι και δεν είδα φωτο, μπορείται να μου πείτε αν πρόκειται για αυτό το μοντέλο της varkadero και αν στον στανταρ εξοπλισμό είναι και το παραγάδι?!?!?!?!?!
![]() ![]() ΥΓ.1 Πρέσπες πάει? ΥΓ.2 Τα παιδιά με τα vara, ελπίζω να ανεχτούν το αυγουστιάτικο (σφίξαν οι ζέστες) αστείο!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε 'σεις, δεν παιζεστε με τίποτε!!!!! Εχω πεθανει στο γέλιο και ειμαι στην δουλεια ρε γ.....το μου!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ειδικα η βαρκα με τον χοντρό μ'εστειλε στην τουαλετα για να γελασω να μην με παρουν χαμπάρι!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μπα!παει πολυ μετα!δεν εχει τα χρηματα να καλυψει τη διαφορα!
|
|
|
|||
|
|||
|
αντε παιδια δινει και μπρελοκ της honda μαζι!ξερετε,απο κεινα τα γερα,οχι σαν της bmw που χαλανε συνεχεια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Χμμμ... για να σκεφτώ, για να σκεφτώ...!!
Του δίνω ένα ποδήλατο mercier του ΄78! Ύστερα ανταλλάσω το Dero με ένα GS '08 και μου δίνουν και 8.000 € και από πάνω ...στο χέρι. Πουλάω μετά το GS γιατί όποτε το καβαλάω είμαι με δραμαμινες μετά (με τις βάρκες κάτι από ναυτία με πιάνει... ) και βγάζω και άλλα 600 με 800 ευράΑρα συνολικό κέρδος 8.600 ή 8.800!! Τέλεια...!!!! ![]() Το παίρνω εγώ πείτε του!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 21:54 |
| Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |
| Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
| Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |