![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπα και μυγάκια που σκάνε κάνουν σημάδια , θα προσπαθήσω να βάλω και φωτογραφίες αύριο |
|
|
|||
|
|||
|
σήμερα παρέλαβα τις ζελατίνα και φλαπς!
Είναι πολύ καλές και καθαρές. Το μόνο μείον τους είναι ότι στις άκρες δεν είναι στρογγυλεμένες όπως η μαμά. Κατά τ άλλα, τέλειες και πολύ φθηνές! |
|
|
|||
|
|||
|
κ εγω σημερα της παρελαβα κ μολις της εβαλα στην μηχανη. για τα λεφτα τους παρα πολυ καλες!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειμαι σε σκεψη και εγω για ζελατινα φιμε απο mpf, αλλα εχω μπερδευτει με την αποχρωση γιατι δεν τη βγαζει οπως της BMW.
H μεσσαια ειναι πιο ανοιχτοχρωμη και η σκουρη πιο μαυρη χωρις να βλεπεις το βραδυ, εσεις ποια επιλεξατε? Αν ειναι ευκολο να βαλετε και καμια φωτο... |
|
|
|||
|
|||
|
Μη βάλεις τη πολυ σκούρα, δε βλέπεις τίποτα.
Εγω έβαλα το "κοινό" απλό φιμε κ είμαι πολυ ευχαριστημένος. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η δικια σου απ οτι φαινεται ειναι η μεσσαια?Εχει μια ελαφρως μπλε αποχρωση μου ειπε, ισχυει? |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Δες και την δικη μου εδω.... Εγω δεν ηξερα οτι εχει 3 αποχρωσεις.... Πειρα αυτην που μοιαζει στην μαμα.... Την μεσαια/κοινη αποχρωση |
|
|
|||
|
|||
|
Kαι εγω για τη μεσσαια ημουν εξ αρχης αλλα μου ειπε πως εχει ελαφρως μπλε αποχρωση και μαυρη (φιμε) αποχρωση ειναι η σκουρη.
Εδω βλεπω οτι ειναι μια χαρα οπως το θελω, οποτε παω και εγω για τη μεσσαια! Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω δεν ήξερα καν ότι έχει τρεις αποχρώσεις.
Μάλλον τη μεσαία έχω κ δεν έχω παρατηρήσει ότι μπλεδιζει. |
|
|
|||
|
|||
|
Μετα απο επικοινωνια με το φιλο και συμφορουμιτη Kosttis, τελικα ειναι η μαυρη και αυτη που βαλατε στις φωτο και αυτη που θα παρω, η μεσσαια ειναι πιο ανοιχτοχρωμη και εχει μια γκρι αποχρωση!
|
![]() |
|
|