![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σεμνά. Το παρακολουθούν και ανήλικα.....................
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σοβαρα το εγραψα, Ναπ.. (Η ενημερωση σε τετοια θεματα, δεν απτεται ηλικιων..
)
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κανονικά σε αυτά τα τούνελ δεν θα έπρεπε αφού μπεις, να βάλεις όπισθεν και να ξαναβγείς? Και μετά να μπεις πάλι και να να βγεις ξανά? Και μετά πάλι μία από τα ίδια? Μπες βγες, μπες βγες όμως πως θα φτάσεις τελικά εκεί που θέλεις???
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω διαβάσει έρευνα πανεπιστημίου ή απλό paper, δεν θυμάμαι, που λέει ότι για διάφορους λόγους δεν σε σώνει το αντικείμενο του πόθου. Οὐτε καν διπλό. Βασικά είναι να μην σου τύχει. Κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν υπάρχει, με την φερόμενη μορφή του, ο HIV. Φήμες...???? ![]() Όμως είναι εδώ και οι γιατροί μας για να επιβεβαιώσουν ή όχι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο θεμα μας, ΑΝ! (το τονιζω) υπαρχει ακεραιοτητα (=στεγανοτητα) του προφυλακτικου και οχι αναμιξη αλλων σωματικων υγρων, δεν υπαρχει κινδυνος
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 23:34 |
| QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 23:14 |
| "El Caminito del Rey" ("Το μικρό μονοπάτι του βασιλιά") | black_hawk | Κόσμος | 15 | 25-10-2011 17:55 |
| ..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
| Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |