![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα ισχύουν,ειδικές τιμές ποτού & φαγητού, για τα μέλη του GS Forum !!! ΠΟΤΑ Ποτό απλό: 9 € Ποτό special: 10 € Στις ανωτέρω τιμές, συμπεριλαμβάνονται σαν προσφορά, 6 πιατέλες με αλαντικά και τυριά !!! **** Αναψυκτικό: 5 € Μπύρα φιάλη: 9 € **** Φιάλη ποτού: 90 € Φιάλη ποτού special: 100 € **** Φαγητό Πιατέλες με finger food: 30 € (για4-5 άτομα) Springrolls με γέμιση λαχανικών Samosas με κοτόπουλο Θαλασσινά Rancoon με καβούρι Κοτομπουκιές με σουσάμι Πικάντικα κεφτεδάκια με τζίντζερ Μαριναρισμένος σολομός Καναπεδάκι με προσούτο και τυρί Στην είσοδο θα λέμε ότι είμαστε απ' την παρέα του GS Forum, και θα παραλαμβάνουμε μια κάρτα, προκειμένου να έχουμε την εκπτωτική τιμή στο bar ... Όλη η παρέα, θα είναι μαζεμένη σε δικό της χώρο, όπου για όποιον θέλει να καθίσει, θα υπάρχουν δερμάτινοι καναπέδες !!!
|
|||
|
|||
![]()
χλιδή!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο χώρος είναι φοβερός και τα πιάτα του Ντουνέτα εξαιρετικά. Μπράβο για την επιλογή. Με τέτοια δυνατά χαρτιά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aπό τώρα μέσα και την επόμενη μέρα λασπόλουτρα !!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.....Μπραβο....πολυ καλή η επιλογη!! Ωραίος χωρος, κοσμος, μουσικη...και αφού εχουμε και την φοβερή παρέα μας θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
|
|
|||
|
|||
![]() να πάτε να πάτε...................... αμα θα ερθει η cat woman εγώ δεν έρχομαι .....!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λειπεις εσυ απο τετοια event.....πετας την σκουφια σου... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
......εγω είμαι η Βασιλω ε?.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() να πατε να πατε εγω δεν
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαφορετικό Σαββατιάτικο πρωινό | ckk | Αθλητισμός | 8 | 15-05-2011 22:04 |
Το GS Forum κάνει Αποκριάτικο Πάρτυ, το Σάββατο 26-2-11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 150 | 03-03-2011 17:24 |
Αποκριάτικο Πάρτυ το Σάββατο 26/2/11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 18-02-2011 14:39 |
Έκτακτο Χανιώτικο μπανάκι και... εδέσματα - Σάββατο 14-8-2010 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 66 | 14-08-2010 22:13 |