![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Ηλιάκο εμένα πόσο με παίζετε
Απόσπασμα:
![]() Αμ πως.... ![]() Νάκο αν μου φαίνετε καλά είναι ζυγούρα τουτη ε? μου την κρατάς για πάρτη μου... Θα φτάσουν η να έβαζες και κανα χοιρινο ![]() Κορνήλιε.... μετά από αυτή την δήλωση σε βλέπω τσοπανακο να φυλάς το κοπάδι ![]() Απόσπασμα:
, διακρίνω ένα θέμα με τα στικι... πάτα νέες δημοσιεύσεις και θα το βρεις μπροστά σου φίλε μου ![]() Καλή αντάμωση να έχωμε, μακάρι! ![]() Απόσπασμα:
καλη αντάμωση... Λαμία.. τα γνωστά... ![]() θα μας περάσουν για Μασωνική στοά με τοσους Αρχιτέκτονες...![]() Απόσπασμα:
![]() Καλό δρόμο![]() Απόσπασμα:
![]() Αμαρτία εξομολογουμένη..... ![]() ![]() Καλό δρόμο ![]() Θέλω και τον Γιάννη, τον εξομολόγο μου......... ![]() ![]() Απόσπασμα:
και καλη αντάμωση...Απόσπασμα:
και καλη αντάμωση...Απόσπασμα:
![]() ![]() καλη αντάμωση... Λαμία.. τα γνωστά... ![]() Τα κλέμε είναι το σωστό ![]() :sm5: στην οργάνωση
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν δεν γίνομαι κουραστικός πότε περίπου θα έχουμε πρόγραμμα για να ενυμερώσω φίλους που ενδιαφέροντε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επειδη η συναντηση στην Καλαμπακα ηταν φοβερη, ειπα πως σε αναλογη κατασταση θα ερθω μονο με τη γυναικα, αν ειναι οκ εκεινες τις μερες γιατι θα εχει μπει στον 7ο ειμαι μεσα! Φυσικα οχι με το GS αλλα θα παρω το παιχνιδια μου μαζι σαν παιδι...τοση λιμνη δεν θα βρουμε μερος?
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά μέχρι το βράδυ θα σας έχω ενημερώσει πλήρως για τα διαδικαστικά και για το πρόγραμμα.Χαίρομαι που υπάρχει τέτοια ανταπόκριση
![]() Ζητάω μόνο λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο υπομονή Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το βραδακι Στεφανε!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σημερα 9.19 η ανακοινωση.
Σηνερα 15.20 ογδοντα ποσταρισματα μετα και δεν ξερουμε ακομα που θα κοιμηθουμε.. Προκειται για κλασσικη Βορειοτρελλαδιτικη φαση!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Hahahaah...Σκηνάκι παίζει???Είναι καλά κατα κει.. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλό μου ακούγεται
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πέρνεις ιδέες εσύ ε??? ![]() Δεν ρωτάς κατα κει το Γιάννη αμα χωράμε...Δεν είναι τίποτα απο υγρασία σε υγρασία δεν το μπορώ..
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 225 | 29-03-2012 17:42 |
| Πάμε στο ίδιο γυμναστήριο... | asotosios | Ανέκδοτα | 22 | 26-02-2012 12:19 |
| Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |