![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ TATOO ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΟΜΙΚΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() (Sorry απο τους υπολοιπους, για το SPAM.. )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αμ είδες ότι απο αυτή την έννοια έχουν κάποια.., ., σχέση.,., φίλε μου ΜαυροΓέρακα..,. απο πια μεριά να το δούμε το θέμα.,., ![]() αν δεν το δούμε φιλοσοφικά.,., να το δούμε θρησκευτικά.,, πολιτικά.,μηδενιστικά.,., ![]() ας πούμε το οτι παρατηρώ τις φωτογραφίες απο καλλιτεχνικής ματιάς., πάλι βλέπω πολλές ομοιότητες καθώς και διαφορές.,, .,., βλέπω ότι στα χρώματα είναι πολύ κοντά.,. επίσης και η διακλαδώσεις είναι σχεδόν ίδιες.,.., ![]() και ότι κάτι τα ενώνει με ένα κέντρο,., μήπως βρισκόμαστε σε έναν εγκέφαλο.,., τέλος πάντων .,. μήπως., με αρέσει να το παιδεύω το ρημάδι σε τέτοια θέματα.,,. παρά ποιον θα ψηφίσουμε., και όσο ποιο πολύ ελευθερώνω την σκέψη μου ., τόσο ποιο σφαιρικά βλέπω.,, είχα διαβάσει μια παροιμία να το πω .,μια φράση .,. ,που έλεγε., ᾽το άπειρα μικρό είναι άπειρα μεγάλο.,., και το άπειρα μεγάλο είναι άπειρα μικρό.,.., αμφιβολία δεν υπάρχει᾽ .,., .,.,,δεν έχω δουλειά τώρα .,.,και κάθομαι και γράφω.,., ![]() .,ευχαριστώ GS forum που με δίνεις την δυνατότητα απο αυτο το μικρό ποστ ., να προσπαθώ να αναλύω ᾽μεγάλα᾽ θέματα.,., όσο για το spam.,., αυτό το ποστ είναι δημιουργημένο για όμορφο σπαμάρισμα.,. Απόσπασμα:
.,.,έλα ΦΟΙΝΙΞ πλησιάζουν οι μέρες για το κοπή το πίτα θα τα πούμε κι απο κοντά..,., φίλος..,. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τελικά τι να 'ναι το GSforum? Μήπως είναι το χωροχρονικό συνεχές σε έκδοση ...boxer? Ή μήπως ένα άπειρα μικρό βήμα στον πλανήτη Γή αλλά ένα άπειρα μεγάλο βήμα στο Σύμπαν, στη σκέψη και την ανάλυση των μεγάλων θεμάτων? Το boxer δημιούργησε το Σύμπαν ή τα υποατομικά σωμάτια την φασματογραφική εικόνα του boxer, ως μια απέραντη κοσμική αποθήκη της μηχανικής Γνώσης και της Αλήθειας? ![]() Μετά από τους παραπάνω προβληματισμούς, ο υπογράφων αναστέναξε κοιτάζοντας για ώρα το κενό... . ...και απομακρύνθηκε ησύχως για μια δεύτερη κούπα πράσινου τσαγιού... Last edited by Uriah Heep; 15-03-2012 at 10:24. |
|
|
|||
|
|||
![]() Μηπως δεν ειναι ετσι στις μερες που ζουμε..........??
Last edited by TASOS GS; 15-03-2012 at 11:04. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.,.,δεν έχω λόγια .,., ![]() και πρίν .,., στο μετά να δούμε.,.,., ![]() Απόσπασμα:
δώσε πράμα .,., |
![]() |
|
|