![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ασφαλώς και κάνω λάθος , με το 660 που ανέφερες
![]() Όταν συγκρίνουμε mega on/off, ο νους μου παει στο 1200..... Αλλιώς θα λέγαμε για μεσαία on/off και θα έπαιζε το 690, το Dakar κλπ! Σε καμία περίπτωση το 660 με το GS 1200!!!!!! Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Για χώμα ειναι ενα το απόλυτο εργαλείο....Ktm adv.
Στα υπόλοιπα,250+ κιλά χώμα?παιζει,αλλα παει ο αναβάτης οποιος και να ναι οτι κι αν έχει κανει με την μηχανη του με το Σταυρο στο χέρι και την ελπίδα στην καρδια.... Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ποιος σου ειπε οτι το KTM ειναι ελαφρυτερο απο το απλο GS?? Το οτι παει καλυτερα χωμα αυτο ειναι σιγουρο!! Μην ξεχνας εχει και 21'' και 18'' μπροστα και πισω τροχο. Αν πας να δεις στα χαρακτηριστικα αντε να βγαινει 5 κιλα ελαφρυτερο...
|
|
|
|||
|
|||
|
21 ουμπρος και 19 πίσω αν γίναμε καλά.........!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
21'' μπροστα και 18'' πισω, μην επιμενεις φιλαρακι!! ....εισαι και χωματερος.... στην οψη...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Άντε πάλη αρχίσαμε. Ησυχία δεν πρόκειται να δούμε.
Στο θέμα μας τώρα . Όσο για την ανωτερότητα στιβαρότητα και αξιοπιστία του Honda Crosstourer δεν το συζητάμε. Αρκεί να προσέξει κανείς στα δύσκολα περάσματα τόν άξονα μετάδοσης κίνησης. Το Γερμανικό θυμίζει ξεκούρδιστη λατέρνα και νομίζεις ότι θα σπάσει. Να ο λόγος που η Honda δίνει εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τον άξονα. Τελικά οι Ιάπωνες ίσως κατασκεύασαν την τελειότερη μοτοσυκλέτα στα ON/OFF……………… ![]()
Last edited by napgeo; 24-04-2012 at 23:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε Ναπούλη, η ζωή είναι όμορφη ρε αγόρι μου και χωρίς ναρκωτικά. Κάνε μια προσπάθεια βρε παιδί μου να τα κόψεις τα καταραμένα...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τρόποι καλής συμπεριφοράς στο τραπέζι… (Παγκοσμίως!) | black_hawk | Κόσμος | 6 | 31-12-2011 12:10 |
| Στη μαζική παραγωγή το Honda Crosstourer | paliouras39 | Άλλες εταιρίες | 12 | 26-10-2011 01:35 |
| ΝΕΟ HONDA CROSSTOURER (ex VARADERO) | IOTH1X | Άλλες εταιρίες | 1 | 27-05-2011 21:40 |
| Honda NT 700 VA vs Suzuki AN 650 Exec ABS Ένα μίνι συγκριτικό | siraxanz | Άλλες εταιρίες | 48 | 10-05-2011 10:24 |