![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σκυνω ARGI ......
|
|
|
|||
|
|||
να περασετε καλα,παλιοπαιδα
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα σε ολους σας καλη βολτα μας ο καιρος ειναι σουπερ και η διαθεση στο ζενιθ... Καλη ανταμοση παιδες....
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ στη βάση .Αντε έγραψα και μια φορά στην ώρα μου.Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός αλλά δεν του κάναμε το χατήρι εμείς περάσαμε τέλεια.Χαρηκα που ξαναειδα φιλαράκια και γνώρισα και καινουρια.Η διαδρομή κλασικά από τους καλύτερους προορισμους.εις το επανηδειν
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ στη βάση ! δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων έχασα τον καφέ , δεν πειράζει στην επομένη ! τα παιδιά ( μικρα και μεγαλα ) αψογα ολα καλα ολα τελεια !
![]() ΥΓ Χαιρετισμούς σε όσους δεν πρόλαβα χαιρετήσω ! μήπως αυτό λέει κάτι ότι ίσως δηλαδή ξαναβρεθούμε σύντομα ? θα δούμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() δυστυχώς για σένα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται φίλε ! σήμερα με άφησες άφωνο και πάλι:![]() παραβλέπω το γεγονός οτι είσαι αγγλος στο ραντεβού σου και πάλι:![]() αλλά περιμένω να δω τις φωτογραφίες που έβγαλες εν κίνησή πάνω απο τη μηχανή και πλαγιασμενος καπου 100χιλ εγραφε το κοντέρ ![]() ![]() :![]() ![]() τι να λέμε τώρα ![]() αντε και στην επομενη
|
|
|
||||
|
||||
|
Καμιά φωτό θα παίξει ???
![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Chief,, άσε να συνέλθουμε από το αέρα και τα τσίπουρα,
και θα αναρτηθούν όγκο πληροφοριών και φωτογραφιών... ![]() ![]() Σε γενικές, όλα όμορφα, πολύ γέλιο, πολύ κέφι και πολύς,πολύς,πολύς αέρας!!! Πρώτη φορά είδα τόση φουρτούνα σε λίμνη!!! ![]() ![]() (Αφού δεν φάγαμε καμιά πέτρα στο κεφάλι, από τις κατολισθήσεις λόγω αέρα, είμαστε αρχηγοί!!! )![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ ειμαι στη δουλειά και δεν πείρα την φωτογραφική να ανεβασω.Αν και δεν έβγαλα πολλές
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πανθεσσαλική τούρτα - πίττα στο Αχίλλειο Πτελεού 4-3-12 | nivam | "Το ... κοπή τη πίττα" | 303 | 08-03-2012 14:04 |
| Ματαιώνεται η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 168 | 10-11-2011 19:10 |
| Θεσσαλονικιωτικος καφες??? | jarhead | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 08-07-2011 18:06 |
| Καφές Θεσσαλονίκης 6-4-11 Λαδάδικα | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 08-04-2011 00:49 |