![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ξυδακι...γιατι αν ηταν η ζηλεια ψωρα...αστα να πανε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και ποιος ο λογος να έχω μηχανη οταν κολλάω στην κινηση? Για να ανάβω τα φώτα να ανοιξουν τα αμάξια? Μου την έχει δώσει λέμε... ΝΑΙ ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΩΝΑΡΕΣ..... Είναι μεγάλο το ποσοστό απ'οτι βλέπω... |
|
|
|||
|
|||
|
Βρε ας μας λενε οπως θελουν,Καλη καρδια
|
|
|
|||
|
|||
|
ε ρε κατι τυπάκια που υπάρχουν.... πόσες μέρες μέρες τον χρονο την καβαλάει? εμενα με χτηπησανε θχές και μόλις άκουσα 3 βδομάδες συνεργίο έχασα την γη απο τα πόδια μου και αυτος απο το 2006 15,000 χμ ?
|
|
|
|||
|
|||
|
ALX
Καλήμέρα φίλε μου . Έχω και εγώ μια ερώτηση για ακριβή και φτωχή σειρά.. Άν του απαντούσες έχω μία varadero .. Καλύτερα γιατί μπορούσε και να αυτοκτονούσε.. Εμείς στα honda γιατί δεν έχουμε τέτοια.. Μάλλον είμαστε φτωχοί or εκτός συναγωνισμού. Να είσαι καλά και να μην προβληματίζεσαι για κάθε ανόητο που θα βρείς στο δρόμο. Ο συγκεκριμένος εάν σε βρεί να οδηγείς μηχανή και είναι σε αυτοκίνητο είναι ο πιο επικίνδυνος για να σε στείλη στο νοσ. Πάντα όρθιος Ναπολέων |
|
|
|||
|
|||
|
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΔΟΧΗ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ BMW,ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GS1100 ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 10+ ΧΡΟΝΩΝ,ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΟΧΧΧΧΙΙΙΙ..ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η΄ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΨΗΛΟΜΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΑ,<<ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ?>>..ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ..ΚΑΙ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ADVE '10 ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ Η' ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ,<<ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ>>..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΑΔΕΡΟ..ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ,ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ..
ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΜWΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Η΄ ΨΩΝΙΑ.. ΑΔΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ,ΣΕ 2 ΡΟΔΕΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΝΙΑ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΡΜΑ BMW.. |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλά έχουν υποθεί για το θέμα. Τελικά που καταλήξαμε. Είμαστε η δεν είμαστε ψώνια. Μάλον πρέπει να είμαστε γιαυτό και όπου πάμε ζητάμε την επιβεβαίωση .
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΑΠΤΟΗΤΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ.... http://img88.imageshack.us/img88/8897/dscf1019a.jpg Last edited by ARGI; 05-07-2010 at 21:52. |
|
|
|||
|
|||
|
QUOTE=ARGIΤΑΞΙΔΕΥΩ ΑΠΤΟΗΤΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....
http://img88.imageshack.us/img88/8897/dscf1019a.jpg[/QUOTE] |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάντως και που έχω τριβάλιτσο ποτέ δεν έχω κολλήσει στην κίνηση σε σημείο που να με ενοχλεί...
Άλλωστε το τριβάλιτσο χωράει και πολλά απο το Super Market όταν γυρίζω απο την δουλειά και πρέπει να πάω πράγματα στην οικογένεια !!! Υπάρχουν και υποχρεώσεις ! Τουλάχιστον για κάποιους !!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| To σουβλάκι. Μήπως τελικά μας φτώχυναν κάποιοι | VILLY | Διάφορα | 11 | 26-08-2009 20:34 |
| Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 14:03 |
| Τελικά έχουν ημερομηνία λήξης τα κράνη; | leonidas | Κράνη | 20 | 14-08-2009 10:18 |
| Χρεώσεις & πρακτικές τραπεζών που έχουν κριθεί παράνομες | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 6 | 26-05-2009 03:20 |
| Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 23:50 |