![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
1) το RS; χοχοχο... θα το πω στην επόμενη σουπίτσα που θα κεράσω ότι "ήταν το Skoda RS των μηχανών"
επειδή γράφεις φιλικά θα σου απαντήσω φιλικά 2) εγώ πάλι έχω δει το αντίθετο... πολλοί varaderίστοι έχουν κάνει πως δεν με βλέπουν ενώ δεν πρέπει να παραλείψω και το βλέμα "δεν είναι ότι δεν μπορούσα, είναι ότι δεν ήθελα" (να πάρω τη δικιά σου, να σε περάσω, να βάλω κράνος... βάλε ότι θες δίπλα) ...κάποιοι φυσικά όχι όλοι... απλά όλοι βλέπουμε το "αντίθετο" και μας χαλάει στα φανάρια και γενικά στην πόλη πάντως δεν χαιρετάω... τι να χαιρετήσω 200 μοτό βλέπω τη μέρα... άλλο σε ένα ταξιδάκι έστω και κοντινό, χαιρετάω όποτε μπορώ, αλλά ακόμα και στην πόλη θα χαιρετήσω κάποιον που με διευκόλυνε, κάποιον που "ανοίξαμε" λίγο και ήταν αξιοπρεπής κ.α. - από παπί (είδες να λέω για Honda) μέχρι hayabusha, χαιρετάω το ίδιο |
|
|
|||
|
|||
|
Εγω παλι θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα σε ολους τους φιλους,κατα καιρους εχω ενα-δυο-τρια μηχανακια.....απο την Μεγαλη (1200 Adventure) mexri kati 650 (aprilia pegaso) h aki kati scooter...(50cc).....η οδιγικη μου συμπεριφορα......παραμενει παντα ιδια...οτι παπαρα θα κανω με τον ενα μοτο θα κανω και με τα υπολοιπα.....λυστε μου λοιπον εσεις την απορια......π-ως με ρτην princess (1200αρα) οι υπολοιποι οδηγοι και κυριως δε αυτοι των ιχ....με <<σεβονται>> ενω με τα υπολοιπα μηχανακια μ,ου με εχουν γραμμενο στα παλαιοτερα των...υποδηματων τους?και μην μου πειτε τςρα οτι φαινεσαι καλυτερα λογω ογκου....οκ....αυτο το γνωριζουμε αλλα δεν ειναι μονο αυτο.....ναι....θα συμφωνησω λοιπον...εινμαι ψωνιο η...καλυτερα ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΨΩΝΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ !!!!!!Εχω πραγματικα σιχαθει απο τον περισσοτερο κοσμο την διαφορετικη αντιμετωπιση....λες και αλλαζω μουρη καθε φορα που αλλαζω μοτο.....ΥΜΑΡΤΟΝ!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
να μου πεις που είναι αυτοί που σε σέβονται να οδηγώ και εγώ εκεί ακίνδυνα
εμένα "μια χαρά" ΔΕΝ με σέβονται |
|
|
|||
|
|||
|
Μπου φαίνεται ότι θέλετε να τα ακούσετε όλοι.....
Όταν είχα το F 650GS δε μου μίλαγε και δε με χαιρέταγε κανένας στο δρόμο. Στην Ελλάδα, γιατί στο εξωτερικό κάτι γινόταν Την πρώτη μέρα που οδήγησα το θηρίο, αισθάνθηκα ότι μπορώ να κατέβω στις... εκλογές. Χαιρετούρα δεξιά, χαιρετούρα αριστερά..... Για δες λέω... άντε και εις ανώτερα
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ δεν ξέρω τι σόι ψώνιο είμαι αλλά ότι και να φοράω ότι και να κάνω μόλις χαμογελάσω ή δείξω φιλική διάθεση σε άλλη μηχανή στο φανάρι τότε δύο από τα πολλά πράγματα που συμβαίνουν είναι:
α) Κοιτάει τον Boxer και λέει : Που το πας το θηρίο δεν το λυπάσε? β) Κοιτάει αλλού και φεύγει τόσο γκαζομένος που τρέχει η αμόλυβδη από τις εξατμίσεις. γ) Ποιό Συγκεκριμένα για οδηγούς από άλλη μάρκα (1) ΚΤΜ περνάει με σούζα δίπλα μου και βλέπω τι μάρκα μπότα φοράει (2) Varakias κατευάζει ζελατίνα νευρικά και την κάνει σαν τον Rossi (3) TDMκάγκουρας τραβάει τζούρα από το φραπέ που έχει στο τιμόνι αναβει τσιγάρο και ρωτάει "καίει και απλή αμόλυβδη?" "το βγάζει και 650άρι?" ! |
|
|
|||
|
|||
|
εγώ πάντως δεν χαιρετιέμαι εύκολα
είμαι αντιπαθέστατος τύπος |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάντως αποφεύγω να μιλάω σε ξένους. Από μικρός που ήμουνα αυτό μου έλεγε η μάνα μου και το κρατάω ακόμα
![]() Την τελευταία φορά που μίλησα σε κάποιον ήταν σε έναν με Varadero όταν του είπα ότι του έχει καεί το ένα λαμπάκι από το ####φάναρο. Και η απάντησή του ήταν ανάλογη. Δεν είναι καμένο... έτσι δουλεύει. Το δεύτερο ανάβει μόλις πατήσεις φρένο.
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγώ είχα πάθει κάτι τέτοιο όταν καβάλησα να οδηγήσω ένα
"ρε φίλε τι είναι αυτό, σαν βαρύ χοντρό transalp είναι" "δεν είναι πρόβλημα έτσι είναι φτιαγμένο" (ε καλά να πάθετε) ![]() ...όσο αφορά τη χαιρετούρα στο φανάρι, είναι λίγο χαζομάρα... όταν είστε πεζοί και σταματάτε στον "Σταμάτη", χαιρετάτε τους άλλους πεζούς δίπλα σας; από εκεί και πέρα αν θέλω να κοιτάξω κάτι κοιτάω, ανεξάρτητα μάρκας, χρημάτων και τέτοια κομπλεξικά (πχ. έχει κλέψει την ματιά μου από σκούτερ μέχρι XT, το καθένα για τους λόγους του) τώρα υπάρχει και το άλλο... (1) ο άλλος δεν κοιτάει γιατί έχει άλλα στο μυαλό του (δεν ξέραμε ότι ήθελε άδεια για να ΜΗΝ σας κοιτάξει), (2) ο άλλος δεν κοιτάει γιατί ντρέπεται... αν ήθελε μεγάλες παρέες θα γινόταν οδηγός λεωφορείου όχι μηχανής, (3) ο άλλος δεν σε πρόσεξε (μήπως τελικά είναι κομπλεξικό όχι το να μη σου δίνει σημασία αλλά το να πρέπει να σου δώσει;...) ...άμα τόσο πολύ θες να τον χαιρετήσεις, χαιρέτα τον έτσι κι αλλιώς "ε φίλε! γειά!" (ελπίζω να μην έχετε πρόβλημα με το πως θα εξηγήσει την κίνηση μέσα του αυτός) |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| To σουβλάκι. Μήπως τελικά μας φτώχυναν κάποιοι | VILLY | Διάφορα | 11 | 26-08-2009 20:34 |
| Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 14:03 |
| Τελικά έχουν ημερομηνία λήξης τα κράνη; | leonidas | Κράνη | 20 | 14-08-2009 10:18 |
| Χρεώσεις & πρακτικές τραπεζών που έχουν κριθεί παράνομες | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 6 | 26-05-2009 03:20 |
| Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 23:50 |