![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο Θανάσης είναι ο τυχερός της υπόθεσης. Και παρακολούθησε το event και όπως είπα η θέση αφού δεν ήμουν σε κατάσταση να παρευρέθω είναι δώρο. Μόλις στρωσω θα επικοινωνήσω. Μακάρι αν υπάρχει ενδιαφέρον να ξαναοργανωθεί, αν και πιστεύω ότι οι περισσοτεροι έχετε λάβει συμμετοχή τώρα. Καλή διασκέδαση ξανα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Aν θελεις αυριο μπορεις να ερθεις στα θεωρητικα το πρωι δωρεαν! Ο Θανασης εχει εξοφλησει τη συμμετοχη του και η δικη σου ειναι διαθεσιμη για επιστροφη.. ![]() Μπλουζακι ΟΚ!! |
|
|
|||
|
|||
|
Η ομαδα επεστρεψε στη βαση της για την απονομη των διπλωματων!
Αχτυπητη εικονα οι 25+ μοτοσυκλετες να χορευουν στο βουνο πανω απο την πολη μας! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Βγάλατε και καμιά φωτογραφία να υποθέσω να σας χαρούμε κι εμείς ε;
|
|
|
|||
|
|||
![]() Σε όλους !
|
|
|
|||
|
|||
|
Άλλο ένα επιτυχημένο adventure training έφθασε στο τέλος του !
Με επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια !!! Μπράβο Τάκη και Βασίλη, μπράβο σε όλους όσους συμμετείχατε !!! Αύριο η συνέχεια ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
gsforum, BMW ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ, Τακη & Βασιλη....ενα μεγάλο ευχαριστώ:
![]() ενα ονειρο μας εδώ στη Θεσσαλονικη εγινε επιτελους πραγματικοτητα πολυ θεωρια... ουσιώδης πρακτική....ολα αυτα σε ενα κλίμα αριστο, με κέφι, μερακι αλλα πανω απο ολα, με επαγγελματισμό ευχομαι το LEVEL II τον Σεπτεμβρη να ναι πάλι κοντά μας ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω ολους για αυτην την εμπειρια......... απιστευτο!!!!!!!
Θα ηταν πολυ μεγαλο λαθος εαν δεν εκανα αυτο το τρεινινγκ. Ολα τελεια λοιπον. Ειμαι ετοιμος να φαω τα βουνα!!!!!!! Υ.Γ Οσοι εχουν σειρα αυριο οσο πιο ελαφρια μπορειτε να ντυθειτε. Απο καποια ωρα και μετα ο ιδρωτας ετρεχε ποταμι. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ αυριο βάφτιζεται ο ανηψιος μου οπότε ακυροοοο. Μόνο τις φωτογραφίες σας που βλέπω και είμαι σαν λιοντάρι σε κλουβί. Θα σας γνωρίσω Απο κοντά και θα μου κάνετε ιδιαίτερα!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά όσα χρόνια και αν καβαλάς,όσα χρόνια και να είμαι σε αυτή τη δουλεία,ότι γνώσεις και να έχεις,πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω να μάθεις!
"Πήρα" πολλά σημέρα και θεωρία και πράξη.Ανακάλυψα ότι το να το παίζεις "γρήγορος" χωρίς να είσαι ασφαλής είναι δολοφονικό. Επίσης οι μοτοσυκλέτες μας είναι όχι "λίγες" άλλα φτιαγμένες για πολλά παραπάνω. Σήμερα γνώρισα πολύ κόσμο εκτός επαγγελματικής ιδιότητας και έχω μόνο να πω τα καλύτερα. Τα παιδία από Λάρισα(είστε ωραίοι!)τους φίλους από Θεσσαλονίκη,την μοναδική γυναίκα της παρέας Ειρήνη που δεν το έβαζε κάτω με τίποτα,τον Αρκά που μόνο για την παρέα ήρθε από Αθήνα,μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Τάκη-Βασίλη είστε ΔΑΣΚΑΛΟΙ. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε όλοι, Να είστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι!!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| GS Forum Adventure Training στη Βορεια Ελλαδα.- | xurxes | GS Forum - Road & Enduro Training | 143 | 10-04-2012 01:07 |
| GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 269 | 10-06-2011 00:18 |