![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλο καφεδάκι παιδια και να περάσετε καλα
Εγω έχω δουλεια ενεκα ταξιδιού |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλα να περασετε φιλαρακια ,εγω εφαγα πικρα γιατι πηγα οφθαλμιατρο και μου εβαλε κατι σταγονες και δεν ειμαι για οδηγηση...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ωραια που βρεθηκαμε παλι, μετα απο το αναγκαιο διαλειμμα...........
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλο καφεδάκι στην ομορφότερη μοτοπαρέα της Επικράτειας
Σταύρο πριν λίγο πέρασα απο την γειτονιά σου έπρεπε να μπούμε στο καράβι και δεν σταματίσαμε θα τα πούμε άλλη φορά |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν πειράζει φιλαράκι, την επόμενη φορά!
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλησπέρα φιλαράκια ... ![]() Μόλις τελείωσε ένας ακόμη "καφές" ... τί καφές δηλαδή ??? ![]() .ω
|
|||
|
|||
|
Ωραία βραδιά και πολλοί οι φίλοι. Πήρα και τα μποτάκια μου .
Φορώντας τα λέτε να ψηφίσω (Μητσοτάκη) η να τα φορέσω μετά τις εκλογές..Καλό ξημέρωμα |
|
|
|||
|
|||
|
Όπως είπε και ο Νικόλας ενας καφές ακόμα τελείωσε αλλά τι καφές !
Αυτό ήταν προεκλογική συγκέντρωση ! Μέχρι εγκατάσταση φωτισμού είχαμε για την φωτογράφιση των μοτο και των μελών ! Κάτι τύποι με ρώτησαν "έκθεση μοτοσυκλέτας εχει εδώ ; η έκθεση βιβλίου ειναι πιο κάτω ; " ![]() Αυτό είναι το GSFORUM !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Λαοθάλασσα και εγώ έλειπα
Άντε και στον επόμενο ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 21:05 |
| Καλημέρες καλησπέρες & καληνύχτες Κυριακή 5/2/2012 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 117 | 06-02-2012 01:57 |
| ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 14:27 |
| Καλημέρες, καλησπέρες και καληνύχτες Πέμπτη12 Ιανουάριου 2012!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 238 | 13-01-2012 02:14 |
| 67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 17:16 |