GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #51  
Παλιό 23-05-2012, 01:23
silvestros Ο/Η silvestros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Σερρες
Μoto: GS 1200
Μηνύματα: 1,945
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

κατά μία περίεργη συνθήκη οι ανθρωπιστικές ευαισθησίες για τους λαθρομεταναστες "ξυπνάνε" με τη διέλευση τους στην ελληνική επικράτεια....δεν ειδα και πολλούς να καίγονται να δουν πως ζουνε τα υπολοιπα εκατονταδες εκατομμυρια απελπισμενων στην ασια και αφρική.

αλήθεια πόσοι ξέρουν οτι στο αφγανιστάν η γυναικα θεωρείται δίποδο ζώο και απολαμβάνει την ανάλογη συμπεριφορά (ξύλο στο δρομο, ακολουθεί σαν σκυλι δυο μετρα πιο πισω τον αντρα, στο κλασικο toyota stationwagon καθεται στο χωρο αποσκευων και οχι στο καθισμα κλπ) ? τελικά μήπως ο ρατσιστής ειναι αυτός που συμπαθεί τέτοιες καταστάσεις και βολεύεται απο την μιζέρια του ασιάτη γιατι αυτό δικαιολογει την δικια του ιδεολογικη υπαρξη
Reply With Quote
  #52  
Παλιό 23-05-2012, 01:36
ckalfas Ο/Η ckalfas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Yamaha Virago XV250 BMW R 1200 GS Adventure
Μηνύματα: 1,982
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

...όπως κατά μία περίεργη συνθήκη, όταν υπάρχει μία διαμάχη μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών, πάντοτε ο εκάστοτε "ιδεολόγος" - "ανθρωπιστής" κλπ να υπερασπίζεται με πάθος το δίκαιο του αλλοδαπού...

Σημεία των καιρών...
Reply With Quote
  #53  
Παλιό 23-05-2012, 08:52
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Μηνύματα: 10,013
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Το χαρακτηριστικό της ...φιλοξενίας που εχουμε ως λαός!
Reply With Quote
  #54  
Παλιό 23-05-2012, 08:57
Troublemaker Ο/Η Troublemaker βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Ερμουπολη
Μηνύματα: 1,359
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Ειχα μια διαολεμενη απορια πριν μερικους μηνες, οταν η πλουσια κυρια παραχωρησε εκεινο το μεγαρο -συγχωρηστε με δεν θυμαμαι ονοματα- και σκεφτομουν το εξης:
Ελληνες απορους, ανθρωπους με αναγκη, δεν εχουμε????
Ή εχουμε μονο τωρα που ηρθε η κριση και βαλαμε κ ενα καροτσι στα σουπερμαρκετ να τους δωσουμε?
Τοσα χρονια πισω, γιατι δεν μας πηρε ποτε ο πονος για αυτους???

mikearmy εισαι πολυ σωστος φιλε μου!
Reply With Quote
  #55  
Παλιό 23-05-2012, 09:27
bill 800gs Ο/Η bill 800gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Μoto: BMW F800GS - YAMAPA WR 250
Μηνύματα: 664
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε κάποια μέρη του πλανήτη δυστυχώς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία μα καμία αξία. Σε άλλες εάν κλέψεις ένα καρβέλι ψωμί, σου κόβουν το χέρι. Στην πατρίδα μας δυστυχώς έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι, χωρίς να ξέρουμε από που έρχονται, ποιοι είναι και ΤΙ ήταν στις χώρες τους. Εδώ βρίσκουν ελευθερία και ατιμωρησία και κάνουν ότι θέλουν. Καλώς ή κακώς 99 στους 100 που κάνουν ΤΕΤΟΙΟΥ είδους πράξεις είναι αλλοδαποί. Όσο και να έχω ταξιδέψει και γνωρίσει άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς μερικά πράγματα απλά ΔΕΝ μπορώ να τα καταλάβω. Όχι ρε φίλε, ΔΕΝ μπορείς να με σκοτώνεις μέσα στη χώρα μου, μέσα στο σπίτι μου ελαφρά τη καρδία, επειδή ΔΕΝ έχω κράτος. Γι' αυτό λοιπόν θα προστατέψω ΕΓΩ τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Το τι κουβαλάω μαζί μου όταν είμαι έξω "περίεργες" ώρες, είναι θέμα δικό μου, όπως και το τι θα κάνω αν (χτυπάω ξύλο να μη γίνει ποτέ), αν κάποιος προσπαθήσει να πειράξει κάποιον δικό μου... Ας με πείτε χρυσαυγήτη και όπως θέλετε εσείς, αλλά με αυτά τα πράγματα ΔΕΝ το παίζω ούτε πολιτισμένος ούτε "ανοιχτό μυαλό". Όταν πρόκειται για την οικογένεια μου. θα σε φάω ζωντανό ρε φούστη._
Eτσι ακριβως
Reply With Quote
  #56  
Παλιό 23-05-2012, 09:37
pylag Ο/Η pylag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: ATHENS
Μoto: BMW 1200 GS
Μηνύματα: 10
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Το χαρακτηριστικό της ...φιλοξενίας που εχουμε ως λαός!

Reply With Quote
  #57  
Παλιό 23-05-2012, 11:03
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO
Μηνύματα: 1,316
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Το έχω ξαναγράψει και το γράφω και τώρα.
Από τη στιγμη που κάποιος μη Ελληνας είναι νόμιμος και κάνει φορολογική δήλωση στην Ελλάδα και πληρώνει τις οφειλές του δεν θεωρείται από εμένα τουλάχιστον ανεπιθύμητος.
Οι υπόλοιποι παράνομοι,φοροφυγάδες,δολοφόνοι,τυχοδιώκτες να πάνε από εκεί που ήρθαν και όποιος τους υποστηρίζει και τους λυπάται και τους θέλει εδώ τότε να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του να τους ταίζει και να τους χαρτζηλικώνει.
Η υπομονή τελείωσε.
Reply With Quote
  #58  
Παλιό 23-05-2012, 11:33
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
Μηνύματα: 2,856
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Giant Εμφάνιση μηνυμάτων
συγνωμη φιλοι μου...επειδη δεν βρισκουμαι Ελληνες να μαζευουν πορτοκαλια η μανταρινια θα ανεχομαστε ολη αυτη τη ΒΡΩΜΑ???τις αρρωστιες???τις κλοπες???τους βιασμους???για να μας μαζευουν πορτοκαλια...ολοι αυτοι κανανε ενα φιλοξενο λαο να αλλαξει ...να εξαγριωθει!!!να πανε στο διαολο ολοι!!!εγω που θεωρουσα τον εαυτο μου αναρχικο πλεον συμβαδιζω με την χρυση αυγη!!!γιατι πανω απο ολα αγαπαω την οικογενεια μου και την πατριδα!!!να πανε ολοι απο εκει που ηρθαν...δεν μπορουμε πλεον!!!ΤΕΛΟΣ!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΠΑΜΠΟΥ Εμφάνιση μηνυμάτων
Τοσο πολυ εχουν αλαξει τα μυαλα πλεον σε αυτον το τοπο??? τοσο μεγαλη πλυση εγκεφαλου μας εχει κανει πλεον αυτη η τηλεοραση??? Δεν τολμας πλεον να ανοιξεις το στομα σου να πεις μια κουβεντα και καταληγεις με μια ηλιθια ετοικετα οπως φασιστας και ρατσιστης...Η νεαρη κοπελα που βιαστηκε κατα συροη μπροστα στα ματια του πατερα της απο αυτα τα ζωα και ο δυσμοιρος αυτος ανθρωπος που ειδε ολο αυτο να εκτυλισεται μπροστα στα ματια του, πως θα συνεχισουν την ζωη τους??? Εαν αυτος ο πατερας παρει τον νομο στα χερια του και σκοτωσει τα τερατα οταν τα βρει να δω ποιος θα ειναι ο μαγκας τοτε !!! Το σημαντικοτερο πραγμα στην ζωη ενος ανθρωπου (σημαντικοτερο και απο την ελευθερια) ειναι η αισθηση ασφαλειας. εαν δεν μπορουμε να νιωθουμε ασφαλεις ουτε μεσα στο ιδιο μας το σπιτι καλυτερα να την κανουμε η να κανουμε καποιους αλλους να την κανουν...οπως προτιματε!!! Α και κατι τελευταιο. Ουτε τεμπεληδες ειμαστε ουτε αφιλοξενοι ουτε λαμογια και λωποδυτες οπως προσπαθουν να μας κανουν να αισθανομαστε καποιοι !!!
Σαν τους Ελληνες και την Ελλαδα πουθενα...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostasmats Εμφάνιση μηνυμάτων
μπορει καποιος που γνωριζει, να μου εξηγησει πως γινεται η απελαση ενος λαθρομεταναστη?ειναι τοσο περιπλοκη διαδικασια να συλλαβεις και να διωξεις καποιον που μπαινει παρανομα στη χωρα?
οσον αφορα το δολοφονημενο παιδι και το αν ειχε πιτ μπουλ δολοφονο...και κροκοδειλο να ειχε βγαλει βολτα ,κανεις δεν εχει δικαιωμα να τον σφαξει,ποσο μαλλον καποιος που δεν εχει καν το δικαιωμα να βρισκεται εδω.
Έτσι είναι ...
Reply With Quote
  #59  
Παλιό 23-05-2012, 13:57
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Εγω, ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ και αυτος που ΛΥΠΑΤΑΙ τους λαθρομεταναστες (καμια σχεση) λεω οτι συνεχιζουμε να βλεπουμε το χρωμα κι οχι την πραξη.
Βιασμοι γινονται και απο Ελληνες οπως
http://www.pentelikonews.gr/viewarticle.php?id=167338&%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%86%CE%B8%CE%B7-37%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD

http://directnews.gr/greece/13722-kathhghths-stelexos-ths-xrushs-aughs-kataggelletai-gia-viasmo-mathhtrias.html

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112841656

κανεις ομως δεν ασχολειται με αυτους και αλλους ''Ελληνικους'' βιασμους!! γιατι? μαλλον διοτι ειναι ελληνες οι θυτες....αρα μαγκες!!!!! Το κουνουσε τον ποπο η λεγαμενη αρα καλα επαθε.....!!!! Φραση που λεγεται ΚΑΙ στα δικαστηρια απο συνηγορους και δικαστες κατα τον ''δευτερο βιασμο'' της παθουσης (εδω παρ. δευτερος βιασμος). Πολυ ωραια ελληναρες μου......μαγκες μου!!!!

Υπαρχουν ακομη κι Ελληνες που μερικοι απο τα μελη του εδω φορουμ θα πουν ''καλα του εκανε'' στην παρακατω περιπτωση
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4688011 το προστιμο της οποιας (53.500ε στον αλλοδαπο, μαυρο, τιποτενιο παθοντα) πληρωσατε ολοι εσεις κι εγω μαζι σας. Ωραια πραγματα.......

''Μέχρι πριν λίγα χρόνια, διαπράττονταν ετησίως στην Ελλάδα 4.500 βιασμοί. ..................................................................... Το 53,4% των βιαστών είναι άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ το 32,8% είναι μεσήλικες. Το 46,5% των βιασμών γίνεται στην επαρχία. Το 50,9% των βιαστών προέρχεται από τη μεσαία κοινωνικο-οικονομική τάξη και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των θυμάτων τους, το 31% αυτών είναι αρκετά μορφωμένοι..................................''
φυσικα ολοι αλλοδαποι ετσι δεν ειναι?
http://www.blackstate.gr/viasmoi.htm

Καλα να περνατε Ελληνες στο συννεφακι της ματαιοδοξιας και της αμολυντης ψυχης σας αφου παντα οι αλλοι φταινε.......οταν κατεβειτε ομως να προσεξετε πως θα κατεβειτε και που θα κατσετε.

Last edited by GeorgeP; 23-05-2012 at 13:59.
Reply With Quote
  #60  
Παλιό 23-05-2012, 15:23
andreas 75 Ο/Η andreas 75 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: F650GS
Μηνύματα: 670
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Η ΄ΖΗΜΙΑ ΄ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΡΑΠΕΥΤΗ
Reply With Quote
Απάντηση


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:10.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!