![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το καμπινγκ ειναι αυτο :
Ξενοδοχείο Kαβάλα : Camping Paradiso | Ξενοδοχείο Νέα Ηρακλίτσα | Hit360 Η προσβαση ευκολη, βγαινετε απον Εγνατια στην εξοδο για Νεα Ηρακλειτσα και στο τελευταιο φαναρι αντι για δεξια στο κεντρο της Ηρακλειτσας θα κανετε αριστερα στα 200 μετρα προς Παλιο.Εχει πινακιδες και ειναι ορατο γιατι ειναι πανω στο δρομο και ειναι το πρωτο αξιοποιημενο οικοπεδο που θα συναντησετε μετα το φαναρι. Μιλησα πριν λιγο για τις τιμες και μου ειπαν 6,40 το ατομο και 6,40 η μικρη σκηνη και 7,50 η μεγαλη. Οπως σας ειπα παραπανω ο θειος μου εχει τροχοσπιτο εκει και μπορουμε να κανουμε χρηση ψυγειου, σχαρας για να ψησουμε κτλ.Το μονο που εξασφαλισα ειναι να μας βαλουν εκει κοντα γιατι ειναι πολυ καλο το μερος! Θα προσπαθησω να ειμαι οσο το δυνατον νωριτερα με τον kelas22 αλλα με τιποτα πριν τις 7.00 το απογευμα. Το τηλ μου ειναι παντα διαθεσιμο |
|
|
|||
|
|||
|
Μαλλον αυτο ειναι αν ειναι στο υψος της Περαμου, μετα την Ηρακλειτσα.....anyway αναμμενουμε τελικο προγραμμα!
Αν μπορω να βοηθησω σε κατι, τουλαχιστον για την Παρασκευη ειμαι στη διαθεση σας
|
|
|
|||
|
|||
|
Άλλο η παραλία του Βρασύδα που είναι μετά το κάστρο της Περάμου αριστερά στον χωματόδρομο και άλλη η παραλία του πύργου που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας Θεσαλονίκης περίπου 35 χλμ από Καβάλα.
Last edited by MikeKav; 10-07-2012 at 03:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν σας αλλά όσοι έρθετε από Παρασκευή Καβάλα, στον Αγ. Ανδρέα Καβάλας 2 km από την θάλασσα έχω ένα κτηματάκι περιφραγμένο, με ελιές, με ένα μικρό σπιτάκι με ρεύμα νερό και σκύλο για φύλακα. Το σπιτάκι βέβαια είναι πολύ μικρό για να μας χωρέσει όλους αλλά μπορούμε να στήσουμε τα αντίσκηνα κάτω από τις ελιές. Όσοι λοιπόν δεν αναζητάτε πολυτέλειες αλλά την καλή παρέα θα χαρώ να σας φιλοξενήσω στα αντίσκηνά σας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() εδώ είναι ο Πύργος που ανάφερα.,.,. ![]() ![]() και η παραλία.,., ![]() ΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ αναλόγως πόσοι θα μαζευτούμε., βλέποντας και κάνοντας.,.,..,, καλό είναι να υπάρχουν προτάσεις .,., για να χουμε κι εναλλακτικές.,.,., |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Mιχαλη κραταμε γαι την επομενη την γενναιοδωεη προσκληση!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο καιρος παιζει να ειναι ανισορροπος την Παρασκευη απο το απογευμα για Ποταμους με πιθανοτητα καταιγιδας. Το Σουκου δινει ηλιοφανεια με αρκετη ζεστη το μεσημερι 35αρια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
καυσωνες .,.χιόνια., βροχές.,., tutti- fruti |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οποιος ξαναμιλησει για τον καιρο Ιουλιο μηνα θα χασει την πμελετα του... ![]() και το παγωτο του..
|
![]() |
|
|