![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Να πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ που πήγα χθες και βρήκα τα παιδιά!!!Με κάναν το τραπέζι με πήγαν για καφέ!!!
BRAVO!!!! Στο επόμενο θα είμαι και γώ!!! |
|
|
|||
|
|||
|
1. Τον Αλεξ_Κ
2. Για να ανησυχουν οι αλλοι..... Let the video play!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο ρε παιδια κοντευω να πηδηχτω απο το μπαλκονι.
Φαντασου να δω και τις υπολοιπες και βιντιου.... εχετε πολυ πραμα αποτι εμαθα..... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια αλλα πιστευω ο καθενας απο σας αμα μας καλουσε στο σπιτι του ετσι θα συμπεριφερονταν. Επισης και το φορουμ που με εδωσε την ευκαιρια να σας γνωρισω.
Τωρα για την εκδρομη, ευτυχως πηγαν ολα καλα και παρα την κουραση και τον ιδρωτα πιστευω οτι αξιζαν τα χιλιομετρα που εκαναν ιδιως οι μακρινοι για 2 μερες στον παραδεισο των Αθανατων Ελληνικων Βουνων. Και μιας και εισασταν καλα παιδια σας ειχα για το τελος και το μπανακι-εκπληξη ![]() Tatoo φοβερες φωτο και σκεψεις, περιμενουμε και αλλες πολλες μιας και ειχαμε πολλους καλλιτεχνες μαζι μας, τις δικες μου θα τις στειλω με ι-μελι ![]() για το κουιζ 1-φωτογραφιζει τον Αντωνη 2- ![]() ![]() Να ειμαστε γεροι να τα ξαναπουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
....τα βουνά μας είναι Κ Α Ρ Α εθισμος
....μπράβο ρέ μαγκες![]() Τατουλη δώσε και σώσε
|
|
|
|||
|
|||
|
παρεα, διαδρομη, οργανωση, φωτο, ολα
![]() παντα τετοια
|
|
|
|||
|
|||
|
- Χρηστάρα δεν έχεις δει τίποτε ακόμη !
![]() - Τατου ρίξε καμιά φώτο στο pc να γουστάρει ο κόσμος!
|
|
|
|||
|
|||
|
μπράβο ρε παίδες τις βρήκατε τις απαντήσεις.,..,
![]() ![]() ![]() εδώ ο Άλεξ που τραβά τον Panthira και αντιστρόφως.,.,, κι εδώ ο Μάνος γελά γιατι γελάει κι η ζάντα.., ![]() ![]() ![]() ![]() .,.,λευτεριά στον Αντώνη.,.,., Αντώνη είμαστε μαζί σου.,., Last edited by tattoopanther; 16-07-2012 at 20:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Μανωλη ευχαριστουμε για την αψογη φιλοξενια για αλλη μια φορα οπως λες στο "σπιτι σου" η αληθεια ειναι οτι ειναι και δικο μας...ολοι ξεσπιτωμένοι ειμαστε το καταλαβαινουμε μολις γυρισουμε στην πολη!!!
Οπως ειπε κι ο Πασχαλης σε τετοιες καταστασεις μονο φιλους κάνεις !! (κι ας φορανε μερικοι μασκες για να κανουν νανάκια η τιποτα κολάν δηθεν ταχα μου για τον ιδρωτα.. ![]() υπαρχουν ντοκουμεντα αλλα θα κρατηθουν για μελλοντικούς εκβιασμούς ) Ολοι τους παιδια ενας κι ενας, με τετοια παρεα πας παντου!!Αντωνη ζεις μα δε μας οδηγεις!!!! |
![]() |
|
|