![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαρακι έχεις αλλάξει λάστιχα πρόσφατα;
|
|
|
|||
|
|||
|
οχι. το εχω στο προγραμμα ομως
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Όπως το περιγράφει ο φίλος, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι κάθεται λάθος (εφόσον όλα τα άλλα είναι σωστά, αναρτήσεις , λάστιχα, πιέσεις).
Αφού λειτουργεί (στην οδήγηση του συγκεκριμένου ανθρώπου) η μεταφορά βάρους εμπρός, δεν καταλαβαίνω τι άλλο να πω ![]() + αυτά που λέει ο Γιάννης (ortho) πιο πάνω. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πιστεύω ότι είπαν οι πρώτοι κύριοι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δηλαδή ρε παιδιά τι σημαίνει κάθομαι λάθος; Κάθομαι πολύ πίσω;Και πως είναι παραμετροποίηση η θέση οδήγησης; Δηλαδή τι περιθώρια έχεις να κάθεσαι λάθος. καβαλάς πιάνει τιμόνι και πηγαίνεις Θα πρέπει δηλαδή σε κάθε στροφή να γέρνω μπροστά για να στρίψω με ασφαλεια; Sorry δεν το καταλαβαίνω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν επαναλαμβανόμαστε γιατί κουράζουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Το πως γερνεις, προς τα πού και πόσο εξαρτάται και απο το είδος της μηχανής. Φυσικά και από άλλους παραγοντες ( δικαβαλος, άνεμος, φθορά ελαστικών, φθορά οδοστρώματος κοκ.
Όσον αφορά το είδος της μοτοσυκλετας, το αωμα του οδηγού γέρνει μαζι με τη μηχανή σε μια street ενώ στις on-off γέρνει προς την αντίθετη κατεύθυνση, αντιρροπωντας... Συμπέρασμα: σαφώς και δεν καβάλας τη μηχανή, πιανεις το τιμόνι και πας. Θέλει τροπο και όχι κόπο... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Περιθώριο έχεις να κάτσεις λάθος, άμα θες κάθεσαι και στην πίσω σέλα (το κάνω καμιά φορά για ξεκούραση). Αλλά μην περιμένεις να στρίβεις το ίδιο όπως και αν κάθεσαι. Τις περισσότερες φορές ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩ από τα όρια, έχεις αρκετό περιθώριο για το που κάθεσαι. Όσο πλησιάζεις στα όρια η θέση έχει και περισσότερη σημασία. Να σε ρωτήσω κάτι; Τι μηχανή είχες πριν; |
|
|
|||
|
|||
|
Μέσω του φόρουμ πραγματοποιούνται μαθήματα οδήγησης. Χωρίς εγωισμούς και άλλα τρελλά καλό θα ήταν να παρακολουθήσεις τουλάχιστον το "ασφάλτινο". Προσωπικά το έκανα και είδα μεγάλη βελτίωση.
|
![]() |
|
|