![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Σε ζηλευω Βασιλη (με την καλη εννοια ΠΑΝΤΑ) αλλα πιο πολυ σε χαιρομαι!! Να ταξιδευεις παντα και μεις μαζι σου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ορισες φιλος!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασιλη το βλεμμα σου εχθες πεμπτη μερα
στη Σαλονικη αρχισε να στρωνει.. Κακο σημαδι, ανεβα στη βασιλισσα και τρεχα!! [quote=ARGI;875020] Μήπως στο καλοκαιρό αντάμωμα μας, Αδελφε, η παρουσιαση ειναι κλεισμενη απο καιρο πρέπει να μας κάνεις μια παρουσίαση/προβολή Βασίλη ?? Να "ζήσουμε" και εμείς, αυτά που βίωσες στα ξένα ! ![]() ![]() ![]() κεκλεισμενων των παρα-θυρων αλλα με ανοιχτη την αυλοπορτα στο Χολομωντα! Ενα τσγαρο δρομος που λεει και η γιαγια μου! |
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη καλώς όρισες πίσω...
|
|
|
|||
|
|||
|
ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ. ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι να πεις????
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγω σαν moderator, ( τρομαρα μου
) θα πρεπει να αποδειξω στον Βασιλη και στους αλλους που δεν με γνωριζουν οτι οπως και οι admin, μισω την αστυνομευση εντος του φορουμ, οσο για τον νεοπλουτισμο ουτε λογος απο εναν ανθρωπο που σηκωνει τσουβαλια εδω και 35 χρονια και δουλευει 16 ωρες την ημερα περιμενοντας απο φιλους σαν τον Βασιλη και τον Πασχαλη να μας (συν)ταξιδεψουν![]() οσο για τον Τιτανικο, ολοι ειμαστε πανω του και μεσα μας ξερουμε οτι αυτος ο Τιτανικος χαρη σε ολους εμας θα παραμεινει αβυθιστος ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ανοιγετε κανα αλλο θεματακι επι τουτου αν ειναι να το συζηταμε πολυ ακομα?γιατι να χαλαμε αλλα θεματα?
|
![]() |
|
|