![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιστροφή και στους υπόλοιπους!!!
Βάλτε και καμμιά αφήγηση, που πήγατε τι είδατε Να ζηλέψουμε λιγάκι και να ταξιδέψουμε μαζί σας... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλη επιστροφη σε ολους!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πισω και εγω στη βαση μου σωος και αβλαβης.Υπεροχο διημερο ωραια εμπειρια παρεα με τους φιλους.Μπραβο Πασχαλακο με τις ιδεες σου.Αντε και στην επομενη.Περισσοτερα αυριο......
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκια αν και δεν μπορεσα να ακολουθήσω την εκρομη σας,μου δώσατε μεγαλη χαρά που σας είδα. Να ειστε καλά και ελπιζω να τα πουμε σύντομα!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
![]()
σας ψοφησε ο Πασχαλακος έμαθα....
![]() καμμια φωτο μπάς κ ζαχαρωσουμε και μεις.... Γειτονακι μου,,,,μόλις περασες κάτω απ το μπαλκόνι μου,,,, ![]() το RT φάνηκε αρκετά βραχνιασμενο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι ειναι λιγο δυσκολο για τον καθενα μας που ειμασταν παρων να μπορεσουμε να γραψουμε ηηη να σας δειξουμε κατι σημερα.....
![]() ![]() ![]() ![]() Εγω πολυ υλικό ΔΕΝ εχω.... Τουτο μονο θα σας πω...... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.......
ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πασχάλη άμα παρατήρησες ολλωνον οι φάτσες μας είχαν μόνιμα ένα ζωγραφισμένο χαμόγελο ,μια χαρά και ένα πολύ ωραίο χρώμα αποτυπωμένο στον καμβά του προσώπου μας........
Παρολη την ταλαιπωρία ,την ζέστη και την αδρεναλίνη να ξεχειλίζει από ΚΑΘΕ τρύπα του κορμιού μας , Θα γράψω πως ΔΕΝ είχα κάνει ΚΑΜΙΑ από αυτές τις διαδρομές που κάναμε σε αυτό το τριήμερο και θα τολμήσω να πω με βεβαιότητα πλέων πως την συγκαταλέγω μέσα στις 5 καλύτερες βόλτες-ταξίδια της ζωής μου.... βέβαια θα λάβω νομικά μέτρα εναντίον σου γιατί γιατί σε ΚΑΘΕ στροφιλικι πανηγύριζα ΤΟΣΟ έντονα με αποτέλεσμα να πιαστεί το χέρι μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάνατε τρομερή δουλειά από θέμα διαδρομών , τοπίων και χρωμάτων και νομίζω ότι πρέπει να στεφτείτε με τον Χάρη ....οι Βασιλιάδες των βουνών..... Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο σε ΟΣΟΥΣ βοήθησαν να στηθεί αυτή η εκδρομή μπροστά και πίσω από την κουρτίνα χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν.. ![]() ![]() ![]() Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στους Θεσσαλούς που βγάλανε ΟΛΗ την διαδρομή και μάλιστα με ρεπορτάζ εικόνας ![]() ![]() ![]() Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στους Κρητικούς για την συμμετοχή τους και για τα εδέσματα που φέρανε και ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ![]() ![]() ![]() ![]() Χάρηκα που είδα φιλαράκια από ΟΛΗ την Ελλάδα ξανά και θα περιμένω με αγωνία τα Ασφαλτινα Ελληνικά βουνά Νο2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Bασιλη φιλε να σου πω για ακομα μια φορα οτι αυτες τις εκδρομες δεν τις χανς. τωρα το RT μετα απο τετοια βολτα μονο βρανχιασμενο δεν ειναι....... με τετοια παρεα......χιχιχιχιχιχιχιχι |
|
|||
|
|||
![]() Σαν να σε βλέπω... ![]() Σπίτι και τα Β.Π. Στο μεταξύ όπως γυρνάγαμε μαλιοκούβαρα από Αττική Οδό έχασα το πουλί, διότι σταμάτησα να πληρώσω διόδια. ![]() ![]() Και δεν προλάβαμε και να καληνυχτηστούμε. Καληνύχτα... πουλάκι μου. ![]() Καληνύχτα και σε όλους τους άλλους συνταξιδευτές, που τόσο πολύ συνεισέφεραν στο να περάσουμε πολύ ωραία είτε επάνω στα Ελληνικά βουνά, είτε στις Ελληνικές θάλασσες. ![]() Γειά σου ρε Πασχάλη διοργανωτή... και να μην ξεχάσουμε και τον Χάρη, που κάτι τον κράτησε μακριά μας και μας έλειψε. Θα τον δούμε στα Ασφάλτινα 2. Και με την επιτυχία που είχαν, θα πἀνε σαν τον Ράμπο. Ασφάλτινα Βουνά Νο 17... ![]() Τελευταίο να ευχαριστήσω και τον μανιακό, που χωρίς αυτόν θα κοιμόμουνα και εγώ στο ξενοδοχείο σαν φλώρος Πειραιώτης. Άλλος έχει το όνομα του χλίδεν, άλλος έχει την χάρη... Αλλά ως γνήσιος κατασκευαστής τελευταίων κατοικιών, μου κατασκεύασε και την δική μου. ![]() Η συνέχεια αύριο, διότι τώρα ύπνος. |
![]() |
|
|