![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Γιαννιο με τα ωραια σου!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε τρελοκομεία!!! περάσατε απο φανταστικά μέρη!!!
Ζήλειαααα!!! Να΄στε καλά! |
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο παιδια!!Ομορφα μερη ειδατε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ακριβως το ταξιδι εψαχνα για το καλοκαιρι...κατα πασα πιθανοτητα προς τα τελη Ιουνιου
![]() Σιγα σιγα θα αρχιζω να διαμορφωνω και την δικια μου διαδρομη ![]() Ελπιζω στην πορεια αν χρειαστω πραγματα να εχω βοηθεια ![]() ![]() ![]() Τελειες διαδρομες ! απιστευτες πολεις ! εικονες απο φανταστικα τοπια ! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σε καλα φιλε Γιαννη
![]() Μολις μαζεψω αρκετο υλικο θα αρχισω τις ερωτησεις να σε σιγουρος ![]() Εχω ακομη καιρο... Παρα ταυτα παιζει να ακολουθησω κατα γραμμα το δρομολογιο σας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ας βαλω κι εγω επ ευκαιρια καποιες φωτο του ταξιδιου μιας και το ξαναζεστανα με αφορμη τον φιλο tazman!! ![]() Η Αναχωριση απο τα Χανια ![]() ![]() Καφεδακι με Στεργιο (phoenix) λιγο πριν βγουμε απο Αθήνα! ![]() Φτασαμε στην πανεμορφη Κερκινη με τους φιλοξενους ανθρωπους της! ![]() ![]() ![]() ![]() Η πανεμορφη λιμνη Κερκινη!! ![]() ![]() ![]() ![]() Επομενος προορισμος Βελιγραδι αφου φτασαμε αρχισε κι εριχνε καρεκλες! ![]() ![]() ![]() ![]() Σταση στο Novisad για καφεδακι πανω στο Δουναβη! ![]() Serbia Refuel!! ![]() ![]() ![]() Φτασαμε στην πανεμορφη Βουδαπέστη οπου κατσαμε 3 μερες!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επισκεψη για καφεδακι στην λιμνη Balaton την μεγαλυτερη της Ευρωπης! ![]() ![]() ![]() Επονενη σταση Μπρατισλάβα Σλοβακια!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπρατισλαβα συνεχεια!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ολα στο κοκκινο!! ![]() ![]() Νυχτοπερπατηματα τα ελευθερα αγορια στην Μπρατισλαβα!! Εξαπλωση του ελληνικου πολιτισμου και γνωριμια του με τους ντοπιους!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επομενη σταση Vienna!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περασμα απο την ομορφη Σλοβενια... ![]() ![]() ![]() Και φτασαμε Κροατια και λιμνες plitvice!! Απιστευτος υγροβιοτοπος!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|