![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη δεν πειράζει που δεν περάσατε απο το χωριό μου μόνο και που το σκεφτήκατε και τηλεφωνηθήκαμε ειναι σα να βρεθήκαμε !!
![]() Όσο για την εκδρομή σας αυτή ειναι φανταστική δεν έχω λόγια ![]() ![]() ![]() λίγο φοβήθηκα το Νακο επειδή σας έδινε και σας έφτιαχνε απο ολα τα καλούδια μήπως το έκανε για να σας βαρύνει να πάρετε κιλά για να σας περνάει πιο εύκολα στα ασφαλτινα χιλιόμετρα ? ! για προσέξτε τον !! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ετσι εξηγούντε πολλά ![]() Το αγόρι δεν παιζετε λέμε, αν είναι έτσι οι Κοζανίτες, θα μετακομίσω εκεί.... ΥΓ Να με συμπαθάνε οι φίλοι Βασίλης, Γκογκάκης και όσοι δεν ειδαμε και δεν μιλησαμε αλλά ειμασταν κομματια, ρωτησα τον Στελιο για το μαγαζι σου Βασίλη αλλά με ειπε ειναι στην άλλη ακρη της Πόλης και δεν ειχα κουράγιο ... ![]()
Last edited by siraxanz; 06-09-2012 at 20:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
στις 21/22/23/ λογικα θα ειμαστε στο δρεπανο ναυπλιου για την συναντηση των κλασικων δες το λιγο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να ειστε καλα και να κανετε ολο τετοιες ομορφες βολτες...... |
|
|
|||
|
|||
|
γεια σου ρε χαρη, με τις αποδρασεις σου!
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=siraxanz;753151]Αναχώρηση
![]() Ο δρόμος του Πασχάλη για δροσοπηγή μου κόστισε 2 ωρες καθαρισμα και 1 λιτρο white spirit ![]() Λιμνη Σμοκόβου ![]() ![]() ![]() Το Φράγμα... ![]() Φεύγοντας από Μπράλο φυσικά σταματώ σε αυτή τη βρυση που το νερό σπάει δόντια.. την αφιερώνω στους Παναθηναικούς... ![]() ![]() ![]() Απ το προσωπο σου και μονο , καταλαβαινει κανεις ποσο το ευχαριστηθηκες!!!! Μπραβο Χαρη!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Πάρα πολύ καλά και να σου πω σε περίμενα να κανεις την εκπληξη...
|
|
|
|||
|
|||
|
Mπραβο σε ολη την παρεα και ειδικα σε εσενα Χαρη που το ξεκινησες!!!Μπορω να σου πω οτι πολυ το ευχαριστηθηκα που το ευχαριστηθηκες....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη τα είπες όλα....
|
|
|
|||
|
|||
|
μπράβο βρε παιδιά.....όμορφες διαδρομές και πολύ καλή παρέα.........χάρηκα που σας γνώρισα και φυσικά για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω για την φιλοξενία στο Νεστόριο.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|