![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
τότε εμένα όλοι με κοροϊδεύουν
(ή κάτι έχει αλλάξει στο ντεπόζιτο μετά από κάποιο έτος) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ποιο πιθανή βλέπω την περίπτωση "αυμφωνίας" των δεικτών βενζίνης. Εννοώ ότι όταν μένει μια μπάρα και λέει το trip computer :"range 20KM", δεν έχουμε όλοι την ίδια ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ. Στο δικό μου σε αυτή την κατάσταση βάζω περίπου 17 λίτρα (16,5 και κάτι ψιλά) , μέχρι το κόκκινο στόμιο που λένε πιο πάνω, άντε και να είναι μισό εκατοστό βυθισμένο στο καύσιμο. Δε βάζω πιο πάνω, απλά γιατί αν αφήσεις τη μηχανή στο πλαϊνό, υπερχειλίζει. Μόνο σε ταξίδι ετυχε να βάλω κανά λίτρο παραπάνω (και ξεχείλισε) γιατί δεν θα την άφηνα στο πλάι. Το σύνηθες είναι με το που γράψει range 60KM, να γεμίζω με 14,7 έως 15,5 λίτρα. Μια φορά μου έβαλε κάποιος 19,2 λίτρα (με range 20KM) και δεν ξαναπήγα γιατί σίγουρα "με δάγκωσε", τουλάχιστον 1 λίτρο στα 20....
|
|
|
|||
|
|||
|
....και λογικό είναι αφού ο υπολογισμός του range γίνεται πάντα με το πιο πρόσφατο στύλ οδήγησης μας (γρήγορο, χαλαρό, νευρικό κλπ)
|
|
|
|||
|
|||
|
Επιμένω.
Πρώτα από όλα στην 07 το στόμιο είναι διαφορετικό. Δεν είναι αυτό το ολόκληρο πλαστικό στην τρύπα. Θα το βγάλω φωτό. Δεύτερο, την αφήνω μέχρι τις... αναθυμιάσεις συνήθως και πάντα την γεμίζω πάνω από την τρύπα (όλο λέω να κάνω και την τρυπίτσα να φεύγει ο αέρας και όλο δεν το κάνω). Εγώ νούμερα 17, 18 δεν βλέπω ποτέ και σε κανένα βενζινάδικο. Τι να πω... |
|
|
|||
|
|||
|
Τι να πω ρε παιδιά...
|
|
|
|||
|
|||
|
Έλα να γεμίσουμε μαζί, σε βενζινάδικο εμπιστοσύνης. Να καταλάβω και μέχρι που βάζεις βενζίνη
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΟΚ. Θα γίνει (αν βρω χρόνο να ανέβω).
|
|
|
|||
|
|||
|
Κορυδαλλό είναι το "αξιόπιστο"
![]() Πραγματικά ΔΕΝ κλέβει με τίποτα, αμα πάμε, θα καταλάβεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Είχα βγάλει το ντεπόζιτο για επισκευή. Μέσα δεν υπήρχε ίχνος βενζίνης! Άναβες και σπίρτο - λέμε τώρα.....! Την συναρμολόγησα και την πήγα σπρωχτή μέχρι το απέναντι βενζιάδικο
- Για να σε δούμε τωρα, πόσα λίτρα θα μου βάλεις, του λέω... Κατάφερα να βάλω 20,3 λίτρα, με υπομονή μέχρι να ξεχειλήσει! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by peterv; 29-09-2012 at 05:31. |
![]() |
|
|