![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
χανεις ΞΑΝΑ τα λογια σου..........
Οι λεκτικοι προβοκατορες με διαδωσεις ψεμματων και αναληθειων δεν παιζονται με τιποτα.......μην ασχολεισαι μαζι τους...θα πουν, θα πουν και μετα θα ηρεμησουν και θα σωπασουν. |
|
|
|||
|
|||
|
Δε θελω να σχολιασω αν χτύπησαν και αν δικαιολογούνταν να χτυπήσουν τα ΜΑΤ στη συγκεκριμενη συγκεντρωση, θελω να βαλω μονο ενα βιντεακι που βρηκα ΜΑΤ χτυπούν ΑΜΕΑ ολα καλα μεχρι το 0:50 που δειχνει εναν αστυνομικο να κλωτσα με μανια και αφου εχει γυρισει την πλατη του προς αυτον εναν πιο ηλικιωμενο απο αυτον κυριο που δεν εχω ιδεα (ουτε και ο αστυνομικος προφανως...) αν ειναι ΑΜΕΑ και χρειαζεται ο ανωτερος του να τον σπρωξει απο τα μουτρα και 2 φορες μαλιστα και να του φωναζει "Πισω...πισω" για να ηρεμισει... Αυτος ο υποτιθεται πολυ καλα(???) εκπαιδευμενος αστυνομικος εχασε την ψυχραιμια σε μια τετοια αντιπαραθεση? Ελπιζω να ηταν μεμωνομενο το περιστατικο αλλα ακομη κι ετσι δειχνει πολλα για την "εκπαιδευση"....... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο βιντεάκι δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο, έγινε ένας εκατέρωθεν τσαμπουκάς (συμφώνα με την γνωστή ρήση Αλαβάνου ) , οι προπομποί της πορείας * επιτέθηκαν, απώθησαν βίαια τους αστυνομικούς και έσπασαν τον φραγμό**. Περνώντας πίσω από τον φραγμό τους σταμάτησε μια διμοιρία όπου γίνονται εκατέρωθεν σπρωξίματα και μικροκτυπήματα … σιγά το γεγονός… απλά η πορεία ήταν για τους ΑΜΕΑ και το εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά.Ίσως κάποιοι πολιτικοί σχηματισμοί το επιδίωξαν κιόλας, γνωρίζοντας την απήχηση που θα είχε, και συμμετείχαν ως …προπομποί ! *που εμένα δεν μου φαίνονται καθόλου ΑΜΕΑ …τουλάχιστον με την κλασική έννοια ! ** Ήταν ο γνωστός <<πάγιος>> φραγμός στην Β. Σοφίας. |
|
|
|||
|
|||
|
Ασχολιάστα όσα διαβάζω ειδικά από TEOSS.
Μέχρι και ο άλλος ο μαϊντανός βγήκε να πει την ... του, αλλά δεν πειράζει γνωστά αυτά. Άστον αυτόν. Εσύ TEOS είσαι ήδη στην μάχη εναντίων των κακών... (70χρονων κλπ.) Συνέχισε φάτους όλους. Η ιδιότητα σου αν επιτρέπεται; Α κλείνοντας... να πω ότι δεν είμαι και ΣΥΡΙΖΑ και να πω ότι ουσιαστικά ούτε ξέρω τι είμαι πια (ξέρω ότι είμαι βέβαια ΑΝΤΙΠΑΣΟΚ μέχρι να πεθάνω και ποτέ δεν τους ψήφισα, αλλά έχω τους λόγους μου και εξάλλου δεν μιλάμε εδώ για β' εθνική). Αυτό όχι γιατί σας ενδιαφέρει τι είμαι, αλλά για να πετάξω από πάνω μου "χρωματιστούς" χαρακτηρισμούς. (που είναι και όμορφη δικαιολογία για όλα τα άλλα χρώματα ότι ο τάδε είναι τάδε χρώμα - ε δεν θα σας κάνω τη χάρη) Πείτε τα για άλλους. ΒΑΣΙΚΑ δεν μίλησα καν για κόμματα (άρα δεν με ενδιέφερε ΠΟΤΕ έγινε με τους συνταξιούχους και πότε τα άλλα κλπ.). Για ΜΑΤ μίλησα. Αυτό το ΕΡΓΑΛΕΙΟ του ΕΚΑΣΤΟΤΕ κράτους (αν το είπα με κακή ή καλή έννοια, εκτιμήστε το όπως γουστάρετε). Δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου πάντως. Ακόμα και το μ-λ ΚΚΕ να έβγαινε κυβέρνηση (υπάρχουν αυτοί;...) πάλι θα τους χρησιμοποιούσε για τους σκοπούς του. (άρα ο όρος ΖΩΑ απορώ γιατί τους ενοχλεί - ίσως βέβαια προσβάλει τα ζώα) |
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι σε έντονη ψυχική φόρτιση και συνεχίζεις τις προκλητικές και υβριστικές φράσεις.
![]() Εάν αρχίσω διάλογο μαζί σου είναι σίγουρο (το μόνο) ότι θα γίνει της π@@@@νας… οπότε άστο, εξάλλου δεν κατέχεις καθόλου το αντικείμενο και τζάμπα θα μιλάμε … είναι σαν να μιλάει ένας καταδρομέας με έναν αντιρρησία συνείδησης …. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δείξε μου την υβριστική φράση προς εσένα.
Εντωμεταξύ, δες αυτό που τράβηξε γνωστός μου, ελπίζω να σου αρέσει... Περιμένω επίσης να μου πεις και ποιο είναι το αντικείμενο που κατέχεις και δεν κατέχω (ακόμα περιμένω να μου πεις τι επαγγέλεσαι, γιατί μάλλον τα εξηγεί όλα... αλλά γιατί δεν το λες δεν ξέρω). Τέλος έτσι για το χαριτωμένο του πράγματος στη συζήτηση ποιος είναι ο καταδρομέας και ποιος ο αντιρρησίας συνείδησης; |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα θα πω και τπτ παραπανω... οταν στον ανθρωπο δοσεις εξουσια τοτε πολυ ευκολα γινεται και η καταχρηση τις... Ντροπη και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ σε αυτους που αντι να κατεβαζουν το κεφαλι και να ζηταν ΣΥΓΝΩΜΗ για τα σκουπιδια τους πανε να βγουνε και απο πανω...
![]() ![]() να σας χαιρομαστε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Να κι όρκος που δίνουν πριν βγουν να δουλεψουν «Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθεισομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς, ότι διά μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ». Όπου Χίτλερ βάλτε Μέρκελ!!!!!!!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|