![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο θοδωρη,.,.παντα καλοταξιδος .,.,!!!!!!!!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Θοδωρή τα σέβη μου
![]() ![]() ![]() Πολύ ωραίο το ταξιδιωτικό σου ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Aπλα απιθανο!!!Απο φωτο,αφηγηση,τα παντα ολα!!!Μπραβο σου Τεο!!Γενναια επιλογη να ταξιδεψεις μονος....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τεό, τι να πω...
Πολύ όμορφο το ταξίδι σου.. Εύχομαι πάντα να μπορείς να το κάνεις. Μάλλον και η ``μοναξιά``έχει τα καλά της ![]() Ρε φίλε, όλα τα λεφτά, είναι και ο τρόπος που το παρουσιάζεις... Εύχομαι γρήγορα το επόμενο ταξίδι. Να περνάς καλά Τεό. |
|
|
|||
|
|||
|
Θόδωρα, να είσαι πάντα καλά, να ταξιδεύεις όπου και όπως, κάνεις κέφι!
Μας καθήλωσες με την περιγραφή και τις φωτογραφίες σου
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Θοδωρή μπράβο σου για το πολύ ουσιαστικό και πανέμορφο ταξιδιωτικό που μοιράστηκες μαζί μας.
Σίγουρα μας ταξίδεψες αλλά και θα βοηθήσεις με τις περιγραφές σου κάποιον που μελλοντικά σχεδιαζει να επισκεφτεί τον προορισμό. Σου εύχομαι πάντα να ταξιδεύεις και να το απολαμβάνεις μόνος ή με παρέα το ζητούμενο είναι να σε ευχαριστεί και να απολαμβάνεις το ταξίδι !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα μεγαλο μπραβο για το αρθρο και παρα πολλες
ευχες να ξαναταξιδεψετε ολοι μαζι η τρελο-παρεα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκια και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, Απόσπασμα:
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ.Αν δεν έχεις πάει ήδη σ' αυτά τα μέρη σου εύχομαι να πας σύντομα. Αν κατάγεται και Παππούς ή Γιαγιά από κει θα χεις ακούσει και ιστορίες με δάκρυα τότε θα χεις ένα λόγο παραπάνω να συγκινήσε.Δυστυχώς ο χρόνος με πίεζε και δεν αφιερώσα όσο χρόνο έπρεπε για αρκετά σημεία που πέρασα. Σε καμία περίπτωση δε μου είναι κόπος να μοιράζομαι ταξιδιωτικές εντυπώσεις και εμπειρίες με ανθρώπους που έχουμε την ίδια τρέλα.Αυτές είναι μόνο οι όσες έχω βγάλει στο πέρασμά μου από κεί... |
|
|
|||
|
|||
|
respect αδερφακι......
|
![]() |
|
|