![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου Οι μοτοσυκλετιστές είναι άτομα με ελεύθερη καρδιά/πνεύμα, δεν νοιάζονται για καυγάδες και λοιπές κουτουράδες. Κάνε τη μάζωξη για τον καφέ, πέρασε καλά εσύ και όσοι άλλοι έρθουν (θα είναι "όλοι") και μην σκανιάζεις γρι (που λέμε στην Ήπειρο).
Η καλή καρδιά είναι που μένει στην τελική όχι η μιζέρια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιλάμε για ψυχωτική μιζέρια.....τάπα κι εγώ παλιότερα αλλά δεν πιάσανε τόπο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω μπηκα στη παρέα μόνος μου, δεν με καλεσε κανεις, ετυχε και κόλλησα μαζι σας γιατί δεν θέλω να ζω αυτό που ζω στην υπόλοιπη καθημερινοτητά μου με ζήλιες, φθόνο, κακοπροαιρετες συμπεριφορές.
Αφηστε τα όλα πίσω, η ζωη ειναι πολυ μικρη ωστε να αναλώνεστε σε γκρινιες στις λίγες ελευθερες ωρες που μας αναλογουν καθε μέρα.....ξοδευετε πολύτιμο χρόνο και kbytes χωτητικοτητας στον server. Η εκφραση που ταιριαζει σε όποιους θέλουν να μου καταστρεφουν τη ησυχια με τις μικροπρέπειές τους ειναι : Η σιωπή μου προς απάντησή σας... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!! Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που νομίζει , έτσι λιπών και έγινε, γιαυτό μη χολοσκάς !!!!!
Να το πάμε πάλι από την αρχή ![]() Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας πολλά και όρθια χιλιόμετρα !!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδώ είναι όλο το ζουμί. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου ο σωστός τίτλος είναι "Και επίσημα... μπανιαρισμένος"!!!!
![]() Ξέρεις, από τα μπάνια που μας ξεβρωμίζουν!!!! ![]() Άλλωστε τα είπαν άλλοι νωρίτερα... "Άσε τους νεκρούς να προχωρούν" Ι.Β.Τζουγκασβίλι (Στάλιν) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλώ να μου επιτραπει πρωτίστως από τίς κυρίες και επειτα απο τους moderators ,οι υπόλοιποι ξέρω ότι δεν μασάτε ούτε θα διαταραχτει ο υπνος σας ότι ό τύπος είναι μ*****o...
Απορώ μάλιστα πού παρά τις χιτλερικες μεθόδους που δεν σέβονται τόν ίδιο τους τον εαυτό και συνεχίζουν να κανουν login στο "site του κ*****" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αγαπητέ μου, κακώς νομίζεις, ότι δεν υπάρχουν συμπαθούντες του Χίτλερ και των ομοίων του αφ'ενός και αφ'ετέρου υπάρχουν και οι μαζόχες. ![]() Όμως, επειδή υπάρχουν και άτομα που αδιαφορούν, για όλα αυτά και είναι και αξιόλογα, καλό είναι να μην τους τσουβαλιάσουμε όλους μαζί. ![]() Στο κάτω - κάτω, δεν έγινε και τίποτε σοβαρό. Άς πούμε ότι είναι τα "μοτοσυκλετιστικά μεσημεριανάδικα"!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ενας παθών Παναγιώτης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Και είναι | petkostas | Διάφορα | 10 | 07-10-2009 18:22 |
Και ο Φαίδωνας από εδώ !!!! | boxerakias57 | Καλώς ήλθατε | 27 | 21-07-2009 11:45 |
Και εγώ στο GS Forum !!!!! | branakos | Καλώς ήλθατε | 24 | 21-07-2009 00:43 |
Και του χρόνου παιδιά !! | adventure | Ελλάδα | 9 | 03-03-2009 21:29 |
Και οι 10 ηταν υπέροχοι | titania | Γενικά - Αναβάτης | 9 | 07-02-2009 21:47 |