![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεδομένου ότι θα βγώ ευρώπη με την μηχανή σκέφτομαι κάποια οδική βοήθεια (την οποία θέλω αποκλειστικά για το ταξίδι, στην Ελλάδα είμαι οκ) για πάν ενδεχόμενο.
Είμαι ανάμεσα στην Adac αλλά επίσης σκέφτομαι την mobile care καθ' ότι πιο "εξειδικευμένη" και χωρίς το θέμα με τον ποιόν παίρνεις τηλέφωνο και τι γλώσσα μιλάει... Για πείτε καμιά γνώμη... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά έκανα κ εγώ online εγγραφή απ το link του φίλου Sotos στο post #121.
Δεν είχα καν απάντηση στο mail μου οπότε θεώρησα πως δεν προχώρησε η διαδικασία, τελικά χθες παρέλαβα την κάρτα κ εκκρεμεί μόνο η πληρωμή του εμβάσματος. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις χρήσιμες πληροφορίες!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αχρείαστη να σου είναι Νικόλα!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ.ΑΨΟΓΟΣ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Επίσης θα μ' εξυπηρετήσει και με την διαδικασία πληρωμής, μόλις θα παραλάβω τα έντυπα και την κάρτα, σε περίπου 20 ημέρες. Τόνισα το: (θα μ' εξυπηρετήσει), γιατί όλες τις διαδικασίες τις αναλαμβάνει χωρίς να έχει κάποιο όφελος, προμήθειες κλπ. Με τον Αντώνη τον Ζαμπέτα, βγήκαμε και "κοντοχωριανοί", αλλά και συμμαθητής του συχωρεμένου Νώντα. ![]() Καλή συνέχεια και ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον. Για περισσότερες πληροφορίες: ���� ������ - ���������� - ������������� - ������������ - �������� |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι παρόμοιο, έχει και η Τράπεζα Κύπρου.(Άν και όχι τόσο καλό ε ?).
Ασφάλιση Προστασίας Οδηγών - Driver Care Plus - Moto Care Plus - Bank of Cyprus Country Greece |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια ο Ζαμπετας κ η ADAC υπαρχουν ακομα??
|
|
|||
|
|||
![]()
απο τον αυγουστο που εκανα ανανεωση υπαρχουν
δεν τοπυς παιρνεις κανενα τηλεφωνακι? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 10:39 |