![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο ρε Γιαννη για το θεμα.....Αν και δεν ειμαι απο επαρχια και δεν εχω χωριό
Οπότε μπορώ πηγαινω στο χωριο τις γυναικας μου που ειναι η Αντυκηρα βοιωτιας και περναω καποιες ωραιες ωρες με τους συγγενείς και βλεπω ποσο ησυχα ειναι .... |
|
|
|||
|
|||
|
Να είσαι καλα γιαννακο, που με το θεμα σου, με έβαλες να ψάξω κάποιες Φωτο απο το δικο μου χωριό....ΦΟΛΟΗ
![]() Το καραβοσκυλο....παει και χωμα ![]() ![]() Και φυσικα....η κυρά-λενη φωτογραφίζεται, στην θέση που αρμόζει σε μια γυναικα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φιλαρακια ας θυμηθουμε ολοι τα παλια που...ισως γινουν και νεα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Κύριοι, μετά από τις τελευταίες δηλώσεις που δε με ικανοποιούν και για σοβαρούς λόγους προσωπικής ευθιξίας αλλά κ για να μην ενοχλώ πλέον τα διακεκριμένα μέλη με γνώσεις *(τις οποίες αμφισβιτώ - τους θεωρώ παντελώς άσχετους σαν γνώστες της εφαρμοσμένης μηχανολογίας, απλά έχουν διαβάσει πολύ google)*
πλέον θα συμμετέχω ελάχιστα γραπτώς ώστε να μην παρασέρνω και κανέναν συμφορουμίτη σε λάθος τεχνικά συμπεράσματα. Μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτηση. ![]() Θα ήθελα να μην συνεχιστεί με παραθέσεις γραπτών μου το θέμα, αν κρίνετε ότι είναι επικίνδυνα κάποια από τα τεχνικά μου ή ότι δεν αρμόζουν στο forum, μπορείτε να τα δαγράψετε. Last edited by JohnGS1100; 18-10-2012 at 20:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ (που έλεγε ο Θανασσης Βεγγος ).Την επόμενη φορα, χτυπά τηλεφωνο για καφεδακι !!!Σπίτι σου ή σπίτι μου ή και κάπου αλλου.....
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ουαου....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κι ακομα καθεσαι??
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αρχισαν τα ωραια
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() προσοχή μόνο δεν βαράει....το Λενιώ λαμπάδα το κορμί σε σχηματισμό τα πόδια.... ![]() Πες και κανα ημιαναπαυσ' βρε Λέλο
|
![]() |
|
|