![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά έχω μια απορία πως αντιδραμε σε συνάντηση με τα αξιολατρευτα τσοπανοσκυλα σε μια ερημιά έχω δοκιμάσει κορνα συνεχόμενη και ουρλιαχτα και είχε κάποιο αποτέλεσμα κάτι πιο αποτελεσματικό ξέρει κανεις
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φούλ γκάζι , φεύγεις με σούζα και κάνεις τον σταυρό σου
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
οπισθοπορεία.......
![]() δεν τρομάζουν και δεν θα αφήσουν να πλησιάσεις το κοπάδι ή το χώρο τους.... μόνο, αν παρ ελπίδα, ο δρόμος οδηγεί μακριά από τον "χώρο ευθύνης" τους, τότε θα σε αφήσουν να "ξεφύγεις"... η οδηγία είναι πάντως να μην παίξεις με τα νεύρα τους... Τάδε έφη επαγγελματίας του χώρου...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Βρηκες τωρα ρατσα να μασησει......καλυτερα κανε τον γυρω.
Αλλιως παρε τηλ τον Χρηστο στο Βολο που εχει τσοπανοσκυλα να σου πει!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν θέλουν να επιτεθούν δεν γλυτώνεις σε καμία περίπτωση.
Πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις ανοιγω γκάζι και συνηθως μετά από 100,200,300 μέτρα σταματούν το κυνήγι. Ο φόβος και η αδρεναλίνη πάντα χτυπάει κόκκινα. Τώρα εάν δεν μπορείς να επιταγχυνεις για να φύγεις θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη περιπτωση τραυματισμού. Αναλογα πάντα με το πόσο πραγματικά αγρια είναι! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιώργο για ποιόν Χρήστο μιλάς. Με ενδιαφέρει........... |
|
|
|||
|
|||
|
Και αν είμαι μουσουλμάνος που πρέπει να κάνω επικυψη την.......σα
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η καλύτερη μέθοδος είναι η στάση . Δεν χρειάζεται φόβος . Εάν είναι ο χώρος τους είναι προτιμότερο να οπισθοχωρήσεις. Εάν είναι πάνω από 3 και είσαι σε ερημική περιοχή εστιάζεις πάντα στον Αρχηγό. Συνήθως προηγείται τις επίθεσης. Καλό είναι να φορέσεις και το καφέ παντελόνι…………..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
|