![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πασχαλάκο, περονόσπορος έπεσε στα βόρεια; Περαστικά σου... Στα πόσα χιλιόμετρα το έπαθε; (μ'αρέσει να τ'ακούω...
![]() [offtopic on] Σωκράτη μπορεί να σε χρειαστώ για αριστερό θερμαινόμενο grip αν δεν επισκευάσω το δικό μου.. έρχονται και κρύα... [offtopic off] |
|
|||
|
|||
![]()
142.993!
Δεν ειναι τηλεφωνο ουτε ανταλλακτικο.. ειναι ενδειξη σε πολλα γερμανικα κοντερ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να δειχνει αυτο το νουμερο την ωρα που στο φαναρι μετα απο 8 χρονια χρησης! με ρωτανε ποσο το πηρα η μου ευχονται καλοταξιδο! ![]() ![]() Οχι το ρελε....το μηχανακι!!!! Το ιδιο ωραιο ειναι να χαζευω τις φατσες βαραντερηδων και βεστρομαδων στο συνεργειο οταν ο μηχανικος τους ανοιγει το διακοπτη μου για να δουν την ενδειξη του κοντερ κι αυτοι κανουν πισω ξανακοιτωντας με απορια τη μοτοσυκλετα. Ξερεις πως λεγεται αυτο το βλεμμα ε?? Απορια λογω επαφης με αγνωστες παραμετρους!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Κάπως έτσι........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τετοια γραφετε και μετα ο ναπο βγαζει γλωσσα :ρ :ρ
Πασχαλη πλεον εχουμε φτασει σε επιπεδο οχι μονο αναγνωρισης βλαβης αλλα και σε επιπεδο παραγγελειας ανταλλακτικου απο δυο τρεις πηγες και διορθωσης της βλαβης απο τον χρηστη. Να γιατι τζι ες φορουμ!!!!! Γραφτηκε απο εμενα σε χωρο βαθιας περισυλλογης και αυτοσυγκεντρωσης ενεκα ελλειψης περιοδικου τυπου υπο το πρισμα της νεας ωρας...... Και οποιος πει κακια κουβεντα για μας να του καει το μιξερ και ο λουκουμας!!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|