GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Ομαδικές Αγορές

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 22-09-2013, 13:46
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: προσφορά ελαστικών mitas για τα μέλη του GS Forum

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xntinou Εμφάνιση μηνυμάτων
Ίδιο περιστατικό συνέβη και στη δική μου αλλαγή, δηλαδή κάποιες ώρες μετά την τοποθέτηση έχασε το μπροστά αέρα.

Ο μάστορης που το εξέτασε, βρήκε στην εμπρός ζάντα ένα μικρό εξόγκωμα το οποίο και περιποιήθηκε όπως αναφέρει και ο DoctorAbo και το έφερε στα ίσα του.
Κατόπιν τοποθετήθηκε το ελαστικό με την κρέμα - κόλλα και από τότε όλα καλά.
Το γεγονός το θεώρησα ελάττωμα της ζάντας

Τώρα τι, πως και γιατί στα υπόλοιπα δεν γνωρίζω, απλώς αναφέρω τη δική μου περίπτωση
Τι εννοεις κολλα;
και εμενα μου προτεινε ο σπυρος να βαλω κολλα και σαφως δεν δεχτηκα.
Δεν βαζω κολλα σε καινουριο λαστιχο ποθ πληρωσα οσο μου ζητησανε.
αν και ο λαστιχας μου ειπε δεν θα εχω προβλημα δεν το δεχτηκα.
Reply With Quote
Παλιό 22-09-2013, 17:31
dtz Ο/Η dtz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS '05

μόλις τώρα πήρα χαμπάρι το θέμα, και ενημερώνω ότι και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα,
δηλαδή απώλεια αέρα μπροστά, η οποία αντιμετωπίστηκε με την κόλλα που αναφέρατε.
Την πρώτη φορά μετά από 2 μέρες από την τοποθέτηση, το μπροστινό ήταν "πλάκα".
Εγινε 2η τοποθέτηση και μετά από σχολαστικό έλεγχο βρέθηκε το σημείο που είχε απώλεια.
Μετά 2 εβδομάδες περίπου το νιώθω μια ωραία πρωία "καίκι" και αφού τσεκάρω πίεση βλέπω 12 psi

Πάω για 3η φορά ξαναμπαίνει κόλλα σε άλλο σημείο, και από τότε δείχνει οκ, καθώς το τσεκάρω κάθε 3-4 μέρες.
Επειδή έχω ξαναγράψει για τα λάστιχα αυτά ( μιλάω για Ε 08) και υποτίθεται ότι θα ανέβασα κάποιο thread με εντυπώσεις σχόλια κτλ.
αυτός ήταν ο λόγος που δεν το έκανα, για να μην πάρω άλλους στο λαιμό μου, καθώς εγώ τα προτίμησα ώς πείραμα.

Θέλω να αναφέρω τα εξής, ο Σπύρος ήταν ευγενέστατος και εξυπηρετικός, το πρωί έκανα κατάθεση το μεσημέρι έφυγαν τα λάστιχα, την επομένη τα παρέλαβα και τα έβαλα.
Τα λάστιχα ζεσταίνονται ΑΜΕΣΩΣ, έχουν πολύ καλό κράτημα στην άσφαλτο, και αρκετά καλό στο χώμα ( για ασφάλτινα πάντα ), ενώ μέxρι τώρα έχω κάνει 7.500 χλμ και κρατάνε σχεδόν το ίδιο, με μικρή φθορά, δείχνοντας ότι θα πάνε 15.000 +. Κάνανε ταξίδι με 180+, κάνανε χώμα με πέτρες, κάνανε καμιά 50αριά γύρους στα Μέγαρα, κυκλοφορούν και καθε μέρα και όλα καλά.

ΑΛΛΑ, όταν ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι χρειάζεται προσεκτικό μοντάρισμα (τι θα πεί αυτό δεν ξέρω...) με κόλλα μονταρίσματος αυτό το λένε ΠΡΙΝ, και όχι αφού παρουσιαστούν 2-3 ταλαίπωροι οι οποίοι κάνουν R&D για τη Mitas.
Λόγω τιμής ΔΕΝ έχω ξαναβάλει ΠΟΤΕ κόλλα σε κανένα λάστιχο, και έχω κάνει περίπου 600.000 χλμ τα 180.000 με το "μενίρ".

Το προιόν είναι πολύ καλό, και σε πολύ καλή τιμή, ίσως με τη γκρίνια μας, και εφόσον μεταφερθούν τα μηνύματα, να γίνει ακόμα καλύτερο

Το επόμενο δοκιμαστικό ζευγάρι πάντως θα είναι χωμάτινα ...

Reply With Quote
Παλιό 22-09-2013, 19:44
xntinou Ο/Η xntinou βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2012
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από griv_gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι εννοεις κολλα;
και εμενα μου προτεινε ο σπυρος να βαλω κολλα και σαφως δεν δεχτηκα.
Δεν βαζω κολλα σε καινουριο λαστιχο ποθ πληρωσα οσο μου ζητησανε.
αν και ο λαστιχας μου ειπε δεν θα εχω προβλημα δεν το δεχτηκα.

Κόλλα μου την είπε ο λαστιχάς, την έβαλε στο χείλος του ελαστικού που εφαρμόζει στη ζάντα και είναι μαύρου χρώματος.

Μόλις στέγνωσε καθάρισε τα ελαφρά υπολείμματα πάνω στη ζάντα, σύρριζα με το λάστιχο. Δε νομίζω να ήταν κανένα σπέσιαλ υλικό, το είχε πάνω στον πάγκο με τα σύνεργα.
Αυτό που παρατήρησα πάντως με το Mitas είναι ότι έχει λίγο διαφορετική εφαρμογή πάνω στη ζάντα, σε σχέση με το Metzeler που φορούσα πριν.
Φαίνεται ότι το σημείο που την αγκαλιάζει είναι λίγο πιο 'μέσα'.

Reply With Quote
Παλιό 22-09-2013, 19:52
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xntinou Εμφάνιση μηνυμάτων
Κόλλα μου την είπε ο λαστιχάς, την έβαλε στο χείλος του ελαστικού που εφαρμόζει στη ζάντα και είναι μαύρου χρώματος.

Μόλις στέγνωσε καθάρισε τα ελαφρά υπολείμματα πάνω στη ζάντα, σύρριζα με το λάστιχο. Δε νομίζω να ήταν κανένα σπέσιαλ υλικό, το είχε πάνω στον πάγκο με τα σύνεργα.
Αυτό που παρατήρησα πάντως με το Mitas είναι ότι έχει λίγο διαφορετική εφαρμογή πάνω στη ζάντα, σε σχέση με το Metzeler που φορούσα πριν.
Φαίνεται ότι το σημείο που την αγκαλιάζει είναι λίγο πιο 'μέσα'.

Και όταν γίνει εκ νέου αλλαγή ελαστικού θα πρέπει να καθαρισθούν επιμελώς οι ζάντες για να φύγουν τα υπολλέιματα της κόλας ή φεύγει με το ελαστικό;
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 14:25
kwstas Ο/Η kwstas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Orestiada
Μoto: R1200GSA

Και σε ενα φιλο ετυχε τις προαλλες, μετα απο αλλαγη το νεο μπροστινο κουναγε!
Απαιτησε αντικατασταση και επεμενε οτι ειναι θεμα ελαστικου...τελικα η ζαντα ηταν στραβη (το ηξερε αλλα επεμενε οτι με το ζυγισμα επρεπε να στρωνει).
Τελικα την ισιαξε και ολα καλα.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 15:05
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα

Ολα τα παραπάνω είναι τα τελείως απαραίτητα που κάνει κάθε λαστιχάς, δεν είναι ανάγκη να επαναλαμβανόμαστε, δεν ανακαλύπτουμε τώρα τον τρόπο αλλαγής/εφαρμογής ελαστικών σε ζάντες, κάτι άλλο συμβαίνει.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 15:12
V-STRONG Ο/Η V-STRONG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

προς το παρον περιμενουμε καποια εξηγηση...
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 19:50
AntonisKitoudis Ο/Η AntonisKitoudis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1150GS

παιδια οπως εγραψε ο Σπυρος παρουσιαστικε προβλημα σε 2 gs να χανουνε αερα απο την ζαντα. στον εναν συμφοριτη δοκιμαστικε και αλλο ελαστικο αλλα υπηρχε παλι το ιδιο προβλημα,με αποτελεσμα ο Σπυρος να επιστρεψει τα χρηματα πισω.(το εργοστασιο του απαντησε οτι τα ελαστικα δεν εχουνε προβλημα οποτε δεν τον καλυψανε,παρα μονο του διευκρινισανε για σωστη τοποθετιση!)
τωρα εγω εστειλα λαστιχα σε συμφοριτη στον Βολο ο οποιος ειχε το ιδιο προβλημα,μαλιστα τα εβγαλε αλλες 3 φορες καθαριστικαν οι ζαντες και ξαναφορεθηκανε αλλα το προβλημα παλι το ιδιο.
τωρα μου τα στελνει πισω και απο την αλλη εβδομαδα θα παω στον Σπυρο να περασει τα λαστιχα αυτα στο δικο μου μηχανακι και να δουμε τι γινετε.(εχει γινει συνενοηση με τον Σπυρο)
οσο για την αποσυρση τις προσφορας προφανως ο Σπυρος για να μην στελνει τα λαστιχα σε διαφορες πολεις και ξανα ειπαρξει το ιδιο προβλημα, και υπαρχει και δισαρεσκεια απο μελη του φορουμ, προτιμησε να την αποσυρει.
παντως μου ειπε οτι το προβλημα παρουσιαστικε μονο σε gs.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 23:17
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AntonisKitoudis Εμφάνιση μηνυμάτων
....
οσο για την αποσυρση τις προσφορας προφανως ο Σπυρος για να μην στελνει τα λαστιχα σε διαφορες πολεις και ξανα ειπαρξει το ιδιο προβλημα, και υπαρχει και δισαρεσκεια απο μελη του φορουμ, προτιμησε να την αποσυρει.
παντως μου ειπε οτι το προβλημα παρουσιαστικε μονο σε gs.
Δλδ αν τα λαστιχα δεν τα αγορασουμε με την προσφορα και παλι υπαρξει προβλημα τι θα γινει?? Δεν αποσυρει τα λαστιχα, την προσφορα αποσυρει...
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 23:30
Papadopaidi Ο/Η Papadopaidi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: Patras
Μoto: R 1150 GS '00

Ας βρει 5 λεπτά ο εν Χριστώ αδελφός Σπυρίδωνας να μας
διευκρινίσει τι εννοεί εκτός κ αν μιλά ο Αντώνης εξ ονόματός του
οπότε λήγει το θέμα.
Reply With Quote