![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΣΤΑ 1200ΑΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!ΕΔΩ ΚΟΒΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑΚΙ!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπαταρία BS με gel κάνα 60άρι υπολόγισε. Ταιριάζει κουφέτο χωρίς μοντιφιές. Εγγύηση 2 χρόνια, την έχω ήδη ενάμιση όλα οκ.
|
|
|||
|
|||
![]()
επίσης μπορείς να βρείς την exide από το λινκ που σου βάζω παρακάτω , εγώ είχα πάρει για τη δικιά μου , εχει εγγύηση 2 χρόνια και είναι και εξυπηρετικοί .
Απλά βρες ποια ταιριάζει στο δικό σου που είναι πανεύκολο αν δείς τους κωδικούς που έχει πάνω για να παραγγείλεις την ίδια ακριβώς ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ EXIDE |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως. Τελικά μετά από λίγη σκέψη και αρκετή κουβέντα με γνωστό μου που είναι στο επάγγελμα (τον είχα ξεχάσει κομματάκι ![]() Υ.Γ. Σημείωση για το DYI που έβαλα νωρίτερα σχετικά με την τοποθέτηση της 535: εκτός από το κόψιμο των πλαστικών που φαίνεται στις φώτο κάτι άλλο που δεν είναι πολύ προφανές είναι ότι δεν ταιριάζει να μπει το πλαστικό καπάκι από πάνω που συγκρατεί την μπαταρία γι' αυτό και ο τύπος έβαλε έναν ιμάντα και έδεσε την μπαταρία προκειμένου να μένει στη θέση της! Ας το έχετε υπ' όψιν όσοι ψήνεστε... |
|
|||
|
|||
![]()
απ'οτι καταλαβα κανεις λιγα χλμ γι αυτο σου ξεφορτιζονται οι μπαταριες σχετικα γρηγορα.Σκεψου να αγορασεις ενα φορτιστη-συντηρητη,με περιπου 50 ευρω πιστευω μπορεις να βρεις επωνυμο, θα βελτιστοποιησεις της ζωη οποιασδηποτε μπαταριας και αν παρεις>Για καλο και για κακο ελεγξε και τη μηχανη σου μην εχει καποια διαρροη στο συναγερμο π.χ. η μηπως δε φορτιζει καλα την μπαταρια σου.
|
![]() |
|
|