![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ετσι σας θέλω παλικάρια μου,.
,. Δεν θελεται και πολλά για να ψηθήτε εεεεε;;; Εχουμε χρόνο να το δουλέψουμε ,.,. Αν το πούμε για το Πάσχα που είναι και καλός καιρός για να γίνει ,. Τα λέμε και στο καφέ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Oμογενοποιημένα σήματα, τσάντες, ρούχα, μάρκες, σκέψεις, ιδέες, στολές, σημαίες... . . ...δεν φοβάσαι μη "βγεις" παστεριωμένο-σακχαρούχο-συμπυκνωμένο? ![]() Last edited by Uriah Heep; 01-12-2012 at 15:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι σε θέλω Χρηστάρα, (κι άσ' τρελαίνεται ο Βασίλης
)... Στρατιωτική τάξη, πειθαρχία, ομοιομορφία... ![]() ![]() Σοβαρά τώρα, μας έριξες στα σκληρά. Το κατάφερες. Μόλις κανόνισα για κανά-δυο G... ![]() ![]() Λοιπόν, κι εγώ μέσα για ότι κανονίσετε... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ετοιμασου και ασε αυτα που ξέρεις.....εκτός και δεν αντέχει το κορμι σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Με μαμησατε βραδιατικα.,.,.,
Μεσα mε τα ...mitas!!!!! ![]() ![]() Ο Πασχαλης ειμαι σιγουρος τωρα οτι θα μιλαει με τους αφρικανους για να μαθει λεπτομερειες....... Last edited by MOYTPO; 01-12-2012 at 00:06. |
|
|
|||
|
|||
|
νομίζω οτι θέλετε και έναν να σας κουβαλάει τα δέντρα........
![]() ![]() ![]() ![]() ΜΕΣΑ Γ@ΜΙΟΝΤΑΣ......!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Χμμμμ...λες χα χα μεγάλο σόι βρε φίλε μεγάλο χα χα
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
.,.,βρήκα και μερικές.,
ακόμη φώτος .,., ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .,.,βγάλαν γούστα τα παιδιά.,.,.,., Last edited by tattoopanther; 01-12-2012 at 13:41. |
|
|
|||
|
|||
|
![]() |
|
|