![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το τζαμακι αλλαγή, Χάνει και σπάει καμιά φορά. Εάν δεν δούλεψε πολύ ώρα, που δεν έχει κιας και μάζεψες λάδια,δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά, για χιλιακατομπενήντα μιλάμε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θεολόγε!!!! Παναγιώτη (φάρμερ...)!!!!! Νίκο (Nivo) !!!!!! EEEEEEE!!!!!!!!!!! ακούτε τι λέει ο άνθρωπας αδέρφια?????? Χαλάνε μωρέ τα χιλιακατομπενήντα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ: Spam για το χαβαλέ το παραπάνω..... Φίλε μου εύχομαι τη λιγότερη δυνατή, ή δυνατόν καθόλου ζημιά! Μέρες που 'ναι.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και λαδια να εχει χασει παλι δεν κανει σαν τρακτερ! Κραταει πολυ λαδι το καρτερ, δοκιμασμενο!!
Αν ακουγεται σαν τρακτερ αλλου πρεπει να ψαξεις, μου θυμιζει κατι σε βολαν, δισκους... Δωσε αλλες πληροφοριες σχετικα με τον θορυβο, κανει κατι αλλο, το ξαναεβαλες μπροστα? |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια. Οχι, δεν το ξαναβαλα μπρος, φοβαμαι μην καψω κανα μοτερ! Λεω να το παω οπως ειναι στον γιατρο. Μακαρι να ειναι το τζαμι παιδια αλλαγη να ησυχασω γιατι παει το μυαλο μου στο κακο.Ομολογω οτι τα χρειαστηκα! Αλλα μου εκανε εντυπωση που εφυγε ετσι στο ακυρο....
|
|
|||
|
|||
![]()
παλικάρι μην σε στεναχωρεί τπτ εάν το εσβησες απευθείας μην φοβάσαι..... Όταν το μοτέρ μεινει ξαφνικά από λάδια μόνο την τρόμπα να ακούσεις τρόμπα λαδιού εννοώ θα τρομάξεις ........εξάλλου εάν δεν το έπαιρνες χαμπάρι θα το καταλάβαινες γιατί θα έσφιγγε το μοτέρ και θα έσβηνε ........αφού το εσβησες εσύ όλα καλά.....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
μακαρι να ειναι μονο το τζαμακι,μου κανει λιγο εντυπωση(και παλι καλα) πως δεν πατησες τα λαδια, για να φτασει στο σημειο να ακουσεις το θορυβο σημαινει οτι ειχαν φυγει τα λαδια μεσα απο το μοτερ ..
οσο για τους κυριους που εχουν γεμισει ενα ολοκληρο forum με τις βλαβες τους ...ασχολιαστο!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ξέρει αυτος για ποιον λέω.............ρε μας περίμενε καρτερικα και με υπομονή ..... ![]() ![]() Last edited by commander; 23-12-2012 at 20:50. |
![]() |
|
|