![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αγορι μηπως σου εχω γινει ψυχωση?
![]() ![]() ![]() ο δρομος γιατι γυαλιζει? ![]() ![]() ![]() Last edited by tsitsos; 30-12-2012 at 14:12. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ωραία φώτο! Ο Γρηγόρης τις τράβηξε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα .........τι μηνα εχουμε?????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο αύριο Ιανουάριο !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μια εβδομάδα σας άφησα και χάσατε τ'αυγά και τα καλάθια... Αρχίσατε να ρωτάτε τον κόσμο δεξιά κι αριστερά, που είναι η Ναύπακτος, τι μήνα έχουμε, ποιος είναι ο John Wayne ![]() ![]() ![]() την πέσατε στο μικρό αθώο πλασματάκι της παρέας μας ( ![]() Tsitso, ακόμη τους περιμένω στα Καμένα Βούρλα κι αυτοί ακόμη έρχονται... (ούτε τηλέφωνο, δεν πήραν!!!) Κύριοι ο κατήφορός σας, σταματάει εδώ.. θα τιμωρηθείτε αυστηρά, παραδειγματικά και ανελέητα.. Η ποινή σας, θα εκτελεστεί σε δημόσιο χώρο, τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.. Ήρθα και αναλαμβάνουμε δράση με τον Τσίτσο, Μετά από, τουλάχιστον, τετράωρη ατέρμονη τσιπουροποσία θα εξεταστείτε στη Γεωγραφία, (νομοί, πρωτεύουσες, ποτάμια, βουνά κ.α.) και θα απαγγέλλετε τους μήνες του χρόνου (δυνατά και καθαρά) κανονικά, από το τέλος προς την αρχή, μονούς, ζυγούς, κατά εποχή κλπ.. Θα τηρηθεί το πρωτόκολλο, έτσι η διαδικασία θα είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη του forum.. Πρέπει να επανέλθετε ταπεινά στην τάξη, πριν η παρέα καταντήσει Γουέστερν και πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι... Μεχρι τότε, παλιόπαιδα.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και.. μείνετε συντονισμένοι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να χαιρεσαι τα φιλαρακια σου ![]() α, το μαθημα να εχει και ερωτησεις θερμοκρασιας ![]() ![]() ![]() ειναι sos ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χαιρομαι που ειμαι...ζωντανος... μετα απο τοσες σφαιρες... Καλη χρονια |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη χρόνια φιλαράκια μου και ΥΓΕΊΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
Eπισης,να εξεταστουν σε ισορροπια,φλαμενγκο,ακροβατικα με κλειστα ματια,και στην απαγγελια κινεζικης ποιησης αναποδα!(με το κεφαλι κατω).
Εε αν δεν δηλωσουν μετανοια και υποταγη...χαλαλι τους! Καλη Πρωτοχρονια σε ολους (για παραπερα δεν υποσχομαι τιποτα) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΘΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Η Ναύπακτος είναι πάνω από το αυλάκι και από κάθε άποψη καλός ποορισμός. |
![]() |
|
|