![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ τσακώνομαι για να κόψω απόδειξη, οι 9 στους 10 μου λένε μην κόβεις και κάνε μας καλύτερη τιμή...
|
|
|
|||
|
|||
|
Δε παν να γ..........νε λεω γω
Ετσι για αλλαγη |
|
|
|||
|
|||
|
Τελείως ανόητο το μέτρο. Δεν θα τους φέρει τίποτα
|
|
|
|||
|
|||
|
θα γινουνε πολλα ευτραπελα....
καθηστε και θα δειτε.. |
|
|
|||
|
|||
|
Επιδεί όλα τα έσοδα πάνε τώρα στους νταβατζίδες εγω άν μου κόβουν απόδηξη θα αφήνω το προιών και θα φέυγω, έτσι για να πάρουν τα @ρχίδι@ μου οι σύχρονοι καταχτητές
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Σωστός!!!Πέραν της πλάκας, είναι τόσο σοβαρό όσο το ότι οι σκαφάρες ΔΕΝ έχουν φόρο πολυτελείας, όσο σοβαρό είναι το ότι περιμένουν ανάπτυξη με τιμωρητική φορολογία, όσο σοβαρό είναι το να σε τιμωρούν επιδή δούλεψες σαν σκύλος να φτιάξεις ένα σπίτι δικό σου, όσο σοβαροί είναι οι πολιτικοί μας τέλος πάντων... Πολλά μπορώ να γράψω αλλά πρέπει να κρατάω την ψυχραιμία μου. Προς το παρόν τουλάχιστον... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν πρόκειται να γίνει τπτ απλά για άλλη μια φορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μας επιβεβαιώνουν πόσο μ@ λ@κες είμαστε
κ βέβαια δεν θα ύπαρξη καμμιά αντίδραση από κανέναν εδώ κάθε μέρα μας ξευτυλιζουν με κάθε τροπο αυτό μας πείραξε
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας διαβάζω και ακούω τις δηλώσεις του αριστερού συμμάχου της κυβέρνησης, τώρα μόλις βγήκε από την σύσκεψη των αρχηγών στην οποία ξύναν τα κάκαλά τους. Π&υτσες μπλέ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|