![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
.....αν τον ακουσεις αν ειναι ενας και οχι σπειρα των 3 η 4 αν δεν σου εχει απειλησει πρωτα τα παιδια kαι προλαβαινεις
![]() Βαλτε συναργεμο με περιμετρικο ρανταρ βεραντας που εχει την δυνατοτητα να αντιλαμβανεται και θερμοκρασια σωματος,ογκομετρικο κλπ...θα σας τα πει καλυτερα οι ειδικοι και αφηστε τα οπλα.....δεν ειναι να μπλεκεις με αυτα... ειδικα αν σε διακοψει απο το ονειρο που βλεπεις με σουζες και χωμα με gs.... |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχως για αυτον δεν εισαι ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αμαν αυτές οι αμερικλανιες!!!!
Προτιμώ διπλα απ'το κρεββάτι μου να κοιμάται ενα Doberman!!!!! Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Υπάρχει περίπτωση να μπει κάποιος σπίτι βραδιάτικα και να μπορέσεις να έχεις την πνευματική διαύγεια για να το χρησιμοποιήσεις. Βάζετε μερικοί κάτι ιδέες που μόνο ασφάλεια δεν παρέχουν……………. |
|
|||
|
|||
![]()
κάτι τέτοιες π@π@ριες κάνουν οι Αμερικάνοι....
και μετά απορούν γιατί γίνονται τραγωδίες σε οικογένειες και σχολειά ![]() η ιδέα του σκύλου μου φαίνεται είναι η καλύτερη...!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πάντως το βρισκω έξυπνο.
Σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η αυτοπροστασία σου δεν μπορεί να υποστηριχτεί σύντομα από την αστυνομία είναι καλό να ξέρεις ανα πάσα στιγμη που βρισκεται το όπλο σου και να αισθάνεσαι την ασφαλειά του. Το θέμα άμεσου πυροβολισμού μετά απο ξυπνημα συμφωνω δεν είναι εφικτο, όμως από έχω το όπλο μεχρι το πυροβολώ έχει τις περισσότερες φορές μεγάλη απόσταση. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχα ολοκληρο αγκωναρι για να κραταει την καραμπινα...ασε που οπως κοιμασε το παπλωμα δεν θα καλυπτει την καραμπινα και το πρωτο που θα δει ο κλεφτης οταν μπει στο δωματιο θα ειναι η καραμπινα δωρο που θα του κανεις...!!!
πρεπει να υπαρχουν πιο απλες λυσεις... |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ########.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η κλειδώνεις την πόρτα της κρεβατοκαμαρας και δε μπαίνει κανεις.... Άκου καραμπίνα διπλα στο κρεβάτι.. Συγκρυο με έπιασε..
|
![]() |
|
|