![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
προκαταβολη οκ για τους 3 παρακατω
ΔΗΜΗΤΡΗΣ konstantinos navigator |
|
|
||||
|
||||
|
Αγαπητοί φίλοι ...
Η συμμετοχή σας στην ετήσια πίττα του φόρουμ μας, ήταν κάτι παραπάνω από αθρόα κι έτσι, μέσα σε οκτώ μέρες, τα δωμάτια στο Negroponte Resort εξαντλήθηκαν ... Κάνουμε ενέργειες για κάποια διπλανά ξενοδοχεία ... Άλλο είναι κοντά κι άλλο μακρύτερα ... Ανάλογα με τις καταθέσεις σας, θα πηγαίνετε κ στο ανάλογο ξενοδοχείο ... Θα ανακοινωθούν σύντομα, ποιά ξενοδοχεία είναι αυτά, καθώς κ τις τιμές τους ...
|
|||
|
|||
|
Αυτο ηταν!!
δεν χωραμε πουθενα!! ![]() ![]() Θυμηθηκα ενα παλιο μου μπλουζακι που εγραφε.. protect me from what i want
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent by danaos via...dirty tablet |
|
|
|||
|
|||
|
Η προκαταβολη μου ειναι ΟΚ...πιστευω να ειμαι στο Νεγροποντε..
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκια καλά να περάσετε και καλή κοπή πίτας. Εγώ όπως και οι περισσότεροι συντοπίτες μου απουσία φέτος... Οι λόγοι γνωστοί, μην τους επαναλάβω τώρα. Θα σας παρακολουθούμε από εδώ οπότε θα είναι σαν να είμαστε και εμείς εκεί. Καλά να φάτε και να πιείτε λοιπόν και καλή επιτυχία στην διοργάνωση, αν και όλοι ξέρουμε πόσο επιτυχημένη θα είναι!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Κατέθεσα, στέλνω πμ σε λίγο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά χίλια συγνώμη έκανα πατάτα!! Ήθελα να δηλώσω συμμετοχή από το Σάββατο και έβαλα Παρασκευή. Αργύρη αν μπορείς κάνε την διόρθωση σε παρακαλώ, ελπίζω να μην δημιουργώ πρόβλημα.
ffice ffice" /> |
|
|
||||
|
||||
|
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Επειδή έχω καταθέσεις χωρίς να έχω στοιχεία για το ποιός κατέθεσε, στείλτε επειγόντως με πμ τα στοιχεία σας, όσοι ΔΕΝ τα έχετε στείλει ακόμη !!! .
|