![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς κυριε γιωργο που ήσασταν μαζι τους διαφορετικά δ ε ν πιστεύω οτι θα καταφερναν να βρουν αυτή την μπαλα με τα παλιοσιδερα . Αλλά και τόσο μεγαλο αυτοκόλλητο τελικά που το κολλησατε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς που μικρός έμαθα ιστιοπλοΐα θοδωρη αλλιώς δεν θα τα καταφερναμε στα τελευταία 25km πάνω στο βουνό
|
|
|||
|
|||
![]()
Σάββατο με αέρα και βροχη
![]() Παρασκευή βράδυ 12,15 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό ήτανε κοπέλια Αξιοι
Πάμε τώρα χαλαρά τα ίσα πίσω Καλή συνέχεια με όμορφα χιλιόμετρα και καλά καλό καιρό |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά καλή συνέχεια.για μαζευτειτε σιγά σιγά έχουμε κι εμείς σειρά.
Πολλά φιλία σας περιμένουμε με αγωνία. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα κατεβήκαμε 600km τη φιλλανδια Λίμνες ,πολλές λίμνες ,άπειρες λίμνες φαίνεται πως όταν ο Θεός έφτιαξε το κόσμο εδώ έπαιζε με τα κουβαδακια του και γέμισε το τόπο με μεγάλες γουρνες νερό
Και ο δρόμος μια ατέλειωτη ευθεία (αχ Νορβηγία) ευτυχώς που έβγαινε και κανα ελάφι στο δρόμο και θυμομασταν ότι μηχανή έχει φρένο και συμπλεκτη Θέλω Νορβηγία με στροφές με βροχη με αέρα με τούνελ με φιορδ με βουνά να ευχάριστιεμαι το μηχανάκι μου γιατί σήμερα νόμιζα ότι έπαιζα PS |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα απο οουλου στο ροβανιεμη συνάντηση με έλληνα με όμορφες στιγμές ImageUploadedByTapatalk1374433641.337608.jpg
Και φυσικά το forum ψιλά ImageUploadedByTapatalk1374433751.747946.jpg |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μου εχει αδυνατίσει το "μαναρι"μου τη του εχετε κανει??????
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό λες ρε Θεολόγε ή με τα μούσια που άφησε ότι είναι έτοιμος για κληρικός; (motorbike priest) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|