![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα πατρίδα, πες μου τι ώρα θα είστε εδω να το φτιάξω, μπορει να βρω δυο ξενοδοχεία, ελάτε εσείς και θα είναι όλα οκ , πες μου τι ώρα , η πάρε με το πρωι στο μαγαζι, 0049 3831 290440 , Κίν. 015777576466 .
Εάν έρθεται με καράβι απο Σουηδία πεφτετε πάνω σε μένα. Εάν δεν περάσετε μέχρι το Βερολίνο θα σας φτάσω και έχω και σφεντονα.... Σας περιμένω. |
|
|
|||
|
|||
|
Διαμονή οκ, πάρκινγκ για τις καλές σας οκ, μέχρι τις τις 11:00 πρεπει να πάρεις τηλ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Langen Straße 39 / 18439 Τ.Κ. Για να σας βγάλει στο μαγαζι, παλιά πόλη το μαγαζι το ξέρουν όλοι σε περίπτωση χρειαστεί να ρωτήσετε ( JORGOS ) μετα τις 17:00 εάν με πάρεις τηλ μόνο στο μαγαζι δεν θα κουβαλαω κινητο ένα ώρα δουλειάς.
Θα σας τρέξω, έχετε να κουΒαλησετε πιάτα
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο κύριος που ροχαλιζε στο Άγιο Όρος θα κοιμηθεί στην αποθήκη που έχω την κάβα
|
|
|
|||
|
|||
|
GS forum international απόψε συναντιωμαστε με το συμφορουμοτη του εξωτερικού Γιώργο Παπαχρηστου (serifis pap) στο βορειοτερο νησί της Γερμανίας stralsund (ξαδελφος μου απο ορεινό βαλτο- τζουμερκα)
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο για ανιψιός μειαζει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχεις δίκιο Γιάννη με πληρώνεις για χθες που σου έγραψα ότι θα διαλυθεις γερο απο το eduro
|
|
|
|||
|
|||
|
Χωριανακι σε παω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
... αυτα ειναι φιλε!!!!... χαιρομαι να ακουω τετοια! ...μπραβο στο Γιωργο απο Γερμανια!!!..καλη συνεχεια συντροχοι!!! ![]()
|
![]() |
|
|