![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Και κανένας (εκτός λίγων) δεν παίρνει μια ξεκάθαρη θέση. Είσαι υπέρ η κατά της μάνας;;; (ενοώ όχι της ίδιας της μάνας αλλά της δήλωσής της)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Mε ποιά ιδιότητα να το κάνω αυτό αγαπητέ; την ξέρω; ξέρω τα βιώματα της; ξέρω αν πράγματι αυτό που γράφεις για τίτλο το είπε πράγματι; Και τι ικανοποίηση θα νιώσεις εσύ προσωπικά αν 20-50-100 άτομα εδώ μέσα καταδικάσουν την υποτιθέμενη δήλωση της. ![]() ας αφήσουμε την ανθρωποφαγία και ας ασχοληθούμε με κάτι πιό χρήσιμο. Εξάλλου για αυτό υπάρχουν τα δελτία των ειδήσεων..... |
|
|
|||
|
|||
|
Ολοι κάποια στιγμή κάνουμε το λάθος να απαιτούμε από τους άλλους να κάνουν ή να πουν αυτό που θέλουμε εμείς!
![]() Κατά την γνώμη μου καθένας δικαιούται να πει ότι θέλει, κι έπειτα έρχεται η κριτική. Οσο για τη μάνα του Ρωμανού, έχει κάθε δικαίωμα να πει ότι θέλει αυτή. Αν είναι σύννομο ή ηθικό ή τα ανάποδα, θα το κρίνουν όσοι πρέπει να το κάνουν. Αλλά όλα έχουν πάντα δύο όψεις και πολλές ερμηνείες. |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Tο ερώτημα μήπως πρέπει να είναι αν η μάνα, της μάνας του τρομοκράτη πρέπει να είναι υπερήφανη για την κόρη της;....
.
|
|
|
|||
|
|||
|
μήπως είναι ποιος είναι τρομοκράτης.,.,
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως θα το απλώναμε πολύ το θέμα και θα γινόμασταν κουλουβάχατα. Μέχρι τώρα παρατηρώ τάσεις αυτοσυγκράτησης και από τις δύο πλευρές μην μας ξεφύγει λοιπόν, ας μέναμε καλύτερα στις μανάδες.
|
|
|
|||
|
|||
|
spam on
Πόσο μ' αρέσετε εσείς οι βόρειοι, σκέτη κουλτούρα, μποέμικοι καφέδες, παραμύθια του λαού, άντε και καμμιά προβατίνα άμα λάχει ![]() spam off |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() και εμείς σας αγαπάμε .,.,παρόλο που είμαστε τρομοκράτες.,.,, ![]() αλλα βρε αδελφέ δύσκολα τα πράματα στην Αθήνα.,.,., ![]() αφιερωμένο στον Νάκο.,.,. ![]()
Last edited by tattoopanther; 07-02-2013 at 18:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Last edited by ilias vara; 07-02-2013 at 19:04. |
![]() |