![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
κάθε τι με την χάρη του
![]() και οι μεγάλες παρέες καλές και οι μικρές καλές! Προσωπικά θα χαρώ πολύ που θα σε γνωρίσω και αυτό είναι που μετράει πολύ για εμέ ![]() ![]() Επίσης θα ξανασυναντήσω φίλους που έχουμε συνταξιδέψει [/QUOTE]Απόσπασμα:
πάρε την Γιωργία σου και έλα.... ![]() και η Μαρία χάρηκε ![]() Απόσπασμα:
όλο στις λάσπες και στα χωματα τρεχεις ![]() Απόσπασμα:
![]() Η επόμενη Πελοποννήσια εκδρομή θα είναι Κατάκ ω λο να σας δώ τότε εσένα και τον VDR θα ξεκουνηθείτε ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
εσένα θέλαμε οχι το μεσον σου φιλε Ειναι στο πλάνο Καταρρακτες Ανω Βλασιας, Ταξιαρχης και μονη Μακελαριας, να δω τοτε τι θα πειτε(στην πορτα σας ![]() ![]() ![]() ) Αρχοντα Αργύρη, ότι θέλεις![]() Απόσπασμα:
![]() Με το καλό Captain να υποθέσω διπλός? Last edited by siraxanz; 23-02-2013 at 12:34. |
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο ρε ομοσταυλε, ωραία εκδρομή, ωραία μέρη και σίγουρα ωραία παρέα.....
καλά να περάσετε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Θα φαμε μηνυση για εκγαταλειψη βρεφους..... ![]() Καλα να περασετε Χαρουλη,που ειναι σιγουρο βεβαια.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βασίλη μου και εσείς να έχετε ένα ωραίο ΣΚ![]() Έτσι μπράβο, τώρα κατάλαβα και ευχαριστώ για την πληροφορία ![]() δεν πιστεύω να μας κάνεις την έκπληξη με την μηχανάρα σου ???
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω κακό (καλό βασικά) ξενύχτι σήμερα, αν καταφέρω και ξυπνήσω αύριο, μπορεί και να έρθω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ομάδα συμμετεχόντων
1)siraxanz + marias 2)anegis 3)HAWK_46 + genie 4)apk διπλός 5)Arkas διπλός 6)lalou 7)evan400f 80% 8)syan διπλός 9) ![]() ............... ![]() Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έχουμε και σπέσιαλ γκεστ ![]() ![]() ![]() και λέμε σε όσους διστάζουν να κάνουν μια δεύτερη σκέψη και να τολμήσουν... θα είναι μια υπέροχη ημέρα και έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε να δώσουμε μια κλωτσιά στην μίζερη καθημερινότητα ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Λέω να έρθω με Κ 75 - υπάρχει σημείο συνάντησης με τους Αθηναίους για να φύγουμε όλοι μαζί
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα να περασετε!
σουπερ βολτα με σουπερ παρεα! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οσο για την βολτα που λες αλλά και γενικοτερα την παρεα(μου)λες να ΜΗΝ θελω να ειμαι μαζι;Ομως καποιες μερες ειναι ΦΟΥΛ γεμάτες και αφιερωμενες στην οικογενεια...Με την πρωτη ευκαιρια ομως-και ισως να ειναι κι αυτη που λες θα δειτε κι ενα επετειακο στην παρεα σας.Ευχαριστω για την προσκληση οπως και να'χει Χαρη
|
![]() |
|
|