![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα είναι ημίμετρα, μέσα σου κάτι θα λέει ότι και πάλι GS (LADA) έχεις, που στο φινάλε δεν είναι και κακό.
Το χρήμα που θα έδινες (πάνω από 1000 €) κάντα βενζίνες για βόλτες και μετά δες αν σε ικανοποιεί ή όχι το GS |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο aeriko!
Απλα αν σου ειναι εύκολο μην το ξανά πεις lada μην μουλαρωσει και μου φύγει το 1000 σε ζημιές... Πλάκα κάνω εννοείται.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ηθικον διδαγμα
Το παρον forum χωριζεται σε δυο κατηγοριες 1) Σ αυτους που εχουν ADVE ![]() ![]() ![]() ![]() και 2) Σ αυτους που θα θελαν να ειχαν ADVE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κακια φάρα οι έχοντες adventure...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και σωθηκαν παιρνοντας επιτελους ενα απλο.. Αλλα ειμαι-και παλι-μονος μου σε αυτην ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία όσων επέλεξαν συνειδητά αυτό που αγόρασαν ![]() ![]() Ειδικά όταν με 800€ λιγότερα μπορούσαν να πάρουν το ίδιο μοντέλο (2011) σε adve με 5000χλμ περισσότερα (οπότε δεν τίθεται θέμα χρημάτων... ![]() Για δικαιολογήσω το ατέλειωτο σπαμάρισμα του θέματος, πρέπει να επισημάνω ότι η απάντηση στο αρχικό ερώτημα έχει δωθεί ![]() Το GS γίνεται GSA , με πολλά ή λίγα λ7 και με πολύ ή λίγο ψάξιμο και χρόνο.... λ7 & ψάξιμο / χρόνος, αντιστρόφως ανάλογα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εμ και συ ρε μαγκα....δεν το περνες αντβε, να το κανεις απλο....και να βγαλεις κ απο πανω!
![]() ![]() ![]() και να βρισκαμε και κανα νομιμο ντεποζιτο και μεις! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό ειλικρινά δεν το έλαβα υπόψη μου Γιάννο ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Η αλλαγη παντως εχει και πρακτικα οφελη..... Σταματας για βενζινη, οπου θελεις εσυ και οχι αυτο..... ![]() Εγω εκανα την μετατροπη, μετα απο 5 χρονια συμβιωσης και 110000 χιλιομετρα... Ανανεωσαμε την σχεση μας.......ενα πραμα, γιατι οι τιμες μεταπωλησης ειναι αστειες εως γελοιες ![]() Προτεινω σε οποιον το σκεφτεται, να μβν διστασει την αλλαγη αυτη......αξιζει ![]() |
![]() |
|
|