![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό! Και μόνο... Μετά τις παρενθέσεις οι πράξεις από αριστερά προς δεξιά. Άρα πρώτα η διαίρεση και μετά ο πολλαπλασιασμός. Όσοι δύσπιστοι, βάλτε το και στο excel. Επίσης από το 8:20 και μετά. 4Χ2/3Χ2 = 16/3 και όχι 8/6 Last edited by alexat; 01-04-2013 at 20:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Την παρενθεση την καταλαβαίνουμε όλοι. Απο τις άλλες 2 πράξει ς ... σειρά έχει η πρωτη... δηλ η διαίρεση κ μετα ο πολλαπλασιασμος. Νομίζω οτι είναι καποιο προβληματακi στον προγραμματισμο του πρώτου calc Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εξαρτάται αν θα λάβεις το 6 / 2 σαν κλάσμα ή σαν πράξη στα μαθηματικά. |
|
|
|||
|
|||
|
spam on
Τελικά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα.............. ![]() ![]() Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα ![]() ![]() ![]() spam off |
|
|
|||
|
|||
|
Κορνηλιε,
Οπως μου είπε ο μικρός μου γιος και με άφησε σεκο... Μπαμπά ο Θεός έκανε την κότα... Ρε τι τους μαθαίνουν... Και μετα κατηγορείτε το δημόσιο σχολείο.... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
Εάν και όταν βρείτε απαντήσεις να το γράψετε.Σήμερα που ο κόσμος απλώνει το χερόπονο (ποντιακό αυτό) ικέτης για ένα μαρούλι και αντί να ασχολείστε με το ακατανόμαστο που ούτε φλοτέρ δεν έχει το ρίξατε στο Πυθαγόρειο θεώρημα .........
|
|
|
|||
|
|||
|
Να μου συγχωρέσετε το δασκαλίστικο ύφος
![]() . Το σωστό είναι το 1. Όπως το είπε ο Aeriko και mike kav.Ασφαλώς κανένα κομπιουτεράκι δεν δίνει αποτέλεσμα 9... αν πατήσεις το ίσον (=) .Το πρώτο κομπιουτεράκι δείχνει το αποτέλεμα της πράξης. το 1. Το δεύτερο κομπιουτεράκι δείχνει το αποτέλεμα μιας προηγούμενης πράξης. το 9. Σε αυτά τα κομπιουτεράκια, το προηγούμενο αποτέλεμα παραμένει μέχρι να πατήσεις το (=) μετά από μιά καινούρια πράξη. Αυτός που έκανε το ..."κόλπο", στο δεύτερο κομπιουτεράκι κράτησε το 9 (από μια προηγούμενη πράξη) και πληκρολόγησε 6÷2(1+2). Καλημέρα σε όλους ![]() |
![]() |
|
|